Μία ουσιαστική και εγκάρδια συζήτηση είχε η Μαντόνα με τον τέως σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, στην κοινή προσπάθεια που καταβάλλουν οι δύο γονείς για να επιλύσουν το ζήτημα που προέκυψε με την κηδεμονία του 15χρονου γιου τους, Ρόκο, όταν εκείνος εγκατέλειψε τη μητέρα του και μετακόμισε στο Λονδίνο, στην οικία του σκηνοθέτη πατέρα του.
«Η συνάντηση πήγε πολύ καλά και αποτελεί ένα σοβαρό σημάδι για τις επερχόμενες εξελίξεις», λέει στο περιοδικό «Us Weekly», φιλικό πρόσωπο της Μαντόνα.
Το τετ α τετ μεταξύ των δύο πρώην συζύγων έλαβε χώρα στο Λονδίνο, στην κατοικία της Μαντόνα, αφότου εκείνη βρέθηκε εκτάκτως στη βρετανική πρωτεύουσα για να συναντήσει τον γιο της που είχε να δει για διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών.
«Η Μαντόνα βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση διότι ο Ρόκο αρχίζει πλέον να την πλησιάζει και πάλι», προσθέτει η πηγή που δεν κατονομάζεται.