Skip to content
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2025

Σοκ: Μουσουλμάνοι έγδυσαν, έδειραν και διαπόμπευσαν Χριστιανή

Ούτε την ηλικία μίας 70χρονης δεν σεβάστηκαν περίπου 300 ανθρωπόμορφα τέρατα τα οποία την έγδυσαν, την ξυλοκόπησαν και την διαπόμπευσαν στους δρόμους ενός χωριού, στη νότια Αίγυπτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κοπτικής ορθόδοξης εκκλησίας της περιοχής, ο όχλος που επιτέθηκε στην ηλικιωμένη έκαψε και επτά σπίτια που άνηκαν σε οικογένειες κοπτών.

Όσο για την αφορμή της επίθεσης, αυτή ήταν οι διαδόσεις που είχαν κυκλοφορήσει για ερωτικό δεσμό ανάμεσα σε έναν ντόπιο Χριστιανό και μια μουσουλμάνα.

Τα βίαια επεισόδια ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής και παρά το γεγονός ότι η αστυνομία κλήθηκε αμέσως από τους έντρομους κόπτες, τα πρώτα περιπολικά έφτασαν δύο ώρες αργότερα, όταν ο όχλος των μουσουλμάνων είχε πλέον διαλυθεί.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που δέχθηκε την άγρια επίθεση των 300 ανδρών ήταν η μητέρα του άνδρα που φέρεται να εμπλέκεται στον υποτιθέμενο «δεσμό».  Η συγκεκριμένη επίθεση εναντίον της χριστιανικής κοινότητας του χωριού είναι χαρακτηριστική της έντασης που υπάρχει ανάμεσα στους κόπτες και τους μουσουλμάνους της περιοχής, η οποία προκαλεί συχνά ανάλογα περιστατικά.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή