Σε μία απρόσμενη «αποκάλυψη» προχώρησε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, δήλωσε στις κάμερες ότι στην Eurovision ψήφισε την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego. Μάλιστα το ίδιο φάνηκε να λέει και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
Η δήλωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. και των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων που έγινε το προηγούμενο διήμερο στη Σόφια.
Οι ηγέτες δεν θα μπορούσαν να μη συζητήσουν τα αποτελέσματα της Eurovision κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής. Και όταν η Άνγκελα Μέρκελ ρωτήθηκε τι ψήφισε, η απάντηση ήταν μονολεκτική: Fuego είπε και γέλασε. Τη γνώμη της, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha, συμμερίστηκε και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.
Το video έπεσε στα… χέρια της Ελένης Φουρέιρα και η γνωστή τραγουδίστρια, που οδήγησε την Κύπρο μια ανάσα από τη νίκη στη Λισσαβώνα, το ανέβασε στα insta stories της.
Και φυσικά όχι μόνο το συνόδευσε με emoticon που… μένει με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη, αλλά καλωσόρισε τη Γερμανίδα καγκελάριο στην teamfoureira!
Δείτε το video