Η Μενδώνη περιμένει τον Κικίλια για να κλείσει μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Μοιραστείτε το
Μπορεί οι αρχαιοφύλακες, οι οποίοι έρχονται, όπως επισημαίνουν και οι ίδιοι, σε επαφή με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, να παρακαλούν το υπουργείο Πολιτισμού να κλείσει τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους λόγω κορωνοϊού, όμως η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού… νίπτει τας χείρας της.
Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο τόνισε πως οι εν λόγω χώροι θα κλείσουν μόνο εάν η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας το κρίνει.
Αναλυτικά, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού δήλωσε πως «βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία και διαβούλευση με το Υπουργείο Υγείας. Εφόσον η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας κρίνει ότι πρέπει να κλείσουν αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, θα εκδοθούν από το ΥΠΠΟΑ αμέσως οι σχετικές οδηγίες».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.