Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι θα συνέβαινε αν μια μέρα ξυπνούσαμε χωρίς Διαδίκτυο;

Επτά το πρωί, Δευτέρα. Ώρα για πρωινό και ειδήσεις στο Διαδίκτυο. Μόνο που τη συγκεκριμένη ημέρα ...δεν υπάρχει δίκτυο. «Η σύνδεση απέτυχε» ξανά και ξανά. Τηλεφωνήματα σε αγουροξυπνημένους φίλους. Έχουν το ίδιο πρόβλημα. Η πρώτη παρόρμηση, αυτοματισμός σχεδόν, η πληκτρολόγηση στο google της ερώτησης «Τι συμβαίνει με το Ιντερνετ;».

Apple: Self Service Repair - Η νέα τακτική για τις επισκευές των προϊόντων της

H Apple αλλάζει τακτική και πολιτική σε ό,τι αφορά τις επισκευές των προϊόντων της, ξεκινώντας το πρόγραμμα Self Service Repair και βάσει του οποίου οι χρήστες θα μπορούν να επεμβαίνουν μόνοι τους για μικρο-διορθώσεις.

Πώς μπορούμε να ξεκλειδώσουμε το κινητό εάν έχουμε ξεχάσει τον κωδικό

Συμβαίνει σε όλους μας - παίρνουμε το iPhone να δούμε τα emails μας ή να κάνουμε scroll στο Instagram - αλλά κολλάει το μυαλό μας εντελώς και δεν μπορούμε να θυμηθούμε το password. Το έχουμε πατήσει εκατομμύρια φορές στο παρελθόν, αλλά με τόσους διαφορετικούς κωδικούς για κάθε site και account, κάπου χαθήκαμε.

Gmail: Προβλήματα στην εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google

Προβλήματα εντοπίζονται στις υπηρεσίες της Google ανά τον κόσμο, με τους χρήστες να αναφέρουν προβλήματα σε εφαρμογές της.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφηκε στην πρόσβαση στην εφαρμογή Gmail ενώ σε μια σειρά από λογαριασμούς εμφανίζονται μηνύματα για βλάβη (error).

Γιατί το YouTube αφαιρεί τα dislikes;

Η Google έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την πρόθεσή της να μειώσει την τοξικότητα και τις στοχευμένες επιθέσεις στις πλατφόρμες της και μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών στο YouTube, η εταιρεία ανακοίνωσε πως πλέον θα κρύψει των μετρητή των dislikes.

SpaceX: Νέα αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Εκτοξεύτηκε το Falcon 9

Πύραυλος Falcon 9 της SpaceX απογειώθηκε από το διαστημικό κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα με τέσσερις αστροναύτες – τρεις Αμερικανούς και έναν Γερμανό – οι οποίοι έχουν προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αποστολή που αναμεταδίδεται απευθείας.

Pornhub: Σπάει «ταμεία» - Ξεπέρασε Amazon και Netflix σε επισκεψιμότητα

Οταν πέρυσι το Pornhub έσπαγε το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ επισκεψιμότητας, το είχαμε αποδώσει στην καραντίνα και τον... μπόλικο ελεύθερο χρόνο που κάπως έπρεπε να καλυφθεί. Φαίνεται, ωστόσο, πως το Pornhub έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια για δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη!

Facebook: Πόσο συχνά είναι τα φαινόμενα εκφοβισμού και παρενόχλησης

Το 0,14% έως 0,15% - ή 14 έως 15 φορές ανά 10.000 θεάσεις περιεχομένου - είναι η αναλογία που οι χρήστες του Facebook εκτέθηκαν στο τρίτο τρίμηνο του 2021 σε αναρτήσεις που αφορούν εκφοβισμό ή παρενόχληση. Είναι η πρώτη φορά που το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποιεί σχετικά στοιχεία για την πλατφόρμα του.

Meta: Αυτό είναι το πρώτο σποτ για τον διάδοχο του Facebook – «Θα σπάσουμε πλάκα»

Το πρώτο διαφημιστικό σποτ για το Meta, τον διάδοχο δηλαδή του Facebook, παρουσίασε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μεταφέροντας και το βασικό μήνυμα της καμπάνιας που θα ακολουθήσει.

Meta: Η μετoνομασία του Facebook που έκανε έξαλλο τον Βαρουφάκη

Η επόμενη μέρα του Facebook θα το βρει εντελώς διαφορετικό και με το όνομα Meta. Οι αλλαγές δεν αφορούν το πως συνδέει τον κόσμο στο διαδίκτυο για να μιλήσει με τους φίλους του ή να αλληλεπιδράσει με ανθρώπους που ακολουθεί, αλλά για να ζήσει την επόμενη μέρα της οικιακής (και όχι μόνο) ψυχαγωγίας.

Ανακαλύφθηκε ο πρώτος πλανήτης έξω από τον γαλαξία μας

Αμερικανοί αστρονόμοι ανακοίνωσαν ότι βρήκαν ενδείξεις του πρώτου μακρινού εξωπλανήτη που έχει ποτέ ανακαλυφθεί έξω από τον γαλαξία μας. Η πιθανή ανακάλυψη -που πρέπει να επιβεβαιωθεί- έγινε με το διαστημικό τηλεσκόπιο ακτίνων-Χ Chandra της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA).

Subscribe to ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ