Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοπάρτι στην Πυροσβεστική

Με ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος διέψευσε σημερινό δημοσίευμα αναφορικά με κορωνοπάρτι στις εγκαταστάσεις του.

Κορωνοϊός: Κρύφτηκαν σε ντουλάπα για να μη συλληφθούν σε κορωνοπάρτι στην Ισπανία (video)

Μέσα σε μια ντουλάπα και κάτω από ένα στρώμα κρύφτηκαν οι συμμετέχοντες σε ένα παράνομο λόγω κορωνοϊού πάρτι στη Μαδρίτη, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν την αστυνομία και τις συλλήψεις.

Εύβοια: Ένταση σε κορωνοπάρτι σε οικισμό Ρομά στα Ψαχνά (video)

Κορωνοπάρτι με μουσική στη διαπασών και άφθονο ποτό διοργανώθηκε σε σπίτι Ρομά στον οικισμό της Καστέλλας, δίπλα από τα Ψαχνά Ευβοίας, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ λόγω του κορωνοϊού.

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το «κορωνοπάρτι» στη ΓΑΔΑ

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφικού υλικού από το «κορωνοπάρτι» που έγινε μέσα στη ΓΑΔΑ με τους αστυνομικούς να αγκαλιάζονται και να μη φορούν μάσκες.

Συνελήφθη γιος εφοπλιστή για «κορωνοπάρτι» - Τι υποστηρίζει η οικογένειά του

Στη σύλληψη του γιου γνωστού εφοπλιστή προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στο κατάστημά του στη Νίκαια, για συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ατόμων, παρά τους περιορισμούς που είναι σε ισχύ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σάλος στην ΕΛΑΣ: Αστυνομικοί έκαναν κορωνοπάρτι μέσα στη ΓΑΔΑ (Εικόνα)

Σάλος έχει προκληθεί εξαιτίας μιας φωτογραφίας από κορωνοπάρτι μέσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Στη φωτογραφία εμφανίζονται έξι αστυνομικοί με πολιτικά, αγκαλιασμένοι, χωρίς μάσκες, χωρίς μέτρα ασφαλείας, να πίνουν ουίσκι και βότκα.

Subscribe to κορωνοπάρτι