Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συγκλόνισε ο Ν. Καπραβέλος στο KONTRA: Δεν επιβιώνει κανείς διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, διαψεύδοντάς τον Κ. Μητσοτάκη

Ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης Νίκος Καπραβέλος στο Kontra News News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη, με αφορμή της σημερινής κόντρας του Πρωθυπουργού με τον Παύλο Πολάκη στην Βουλή  

Νίκος Καπραβέλος: Θα δούμε διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση;

«Θα θρηνήσουμε πολλά θύματα μέχρι τα Χριστούγεννα» προειδοποίησε για άλλη μια φορά ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη Νίκος Καπραβέλος. 

Καπραβέλος: Εκατόμβη νεκρών εάν δεν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

Ο Νίκος Καπραβέλος είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν μπει στις ζωές μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και μας ενημερώνει για την ζοφερή εικόνα των νοσοκομείων της χώρας, που δοκιμάζονται καθημερινά από τον κορωνοϊό.

Καπραβέλος: Γέμισαν οι νεκροθάλαμοι στο «Παπανικολάου» - Μαύρος Νοέμβριος με 2.500 νεκρούς

«Πάμε για ένα μαύρο Νοέμβρη με 2.500 νεκρούς. Δεν κοπάζει η πανδημία, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη», υπογράμμισε ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής στη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (17/11).

Καπραβέλος: Τραγική η κατάσταση με τους αρνητές – Τους ψάχνουμε ...στα παγκάκια

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση με τους αρνητές του κορωνοϊού, στα νοσοκομεία ο διεθυντής τη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, αποκαλύπτοντας ότι οι περισσότεροι συνάδελφοί του, έχουν έρθει σε σύγκρουση με ασθενή ο οποίος αρνούνταν τον ιό αλλά και τη διασωλήνωση.

Καπραβέλος: Ασθενής με κορωνοϊό πέταξε τα σωληνάκια και το έσκασε από το νοσοκομείο

Ενα περιστατικό ενδεικτικό του πόσο μπορούν να επηρεαστούν κάποιοι άνθρωποι από τα fake news των αρνητών του κορvνοϊού, αποκάλυψε ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.

Κορωνοϊός: 73 ασθενείς περιμένουν για ΜΕΘ, οι 50 στην Αττική - Σε λίστα αναμονής από 1η Νοέμβρη

Η κατάσταση του φετινού Νοέμβρη, τείνει να γίνει ίδια μ' αυτήν του περσινού, κατά την οποία η Βόρεια Ελλάδα χτυπήθηκε αδυσώπητα από τον κορωνοϊό και τα νοσοκομεία της, στέναζαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνουν διακομιδές σε άλλες περιοχές.

Καπραβέλος: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι «κόκκινη», αλλά «μαύρη»

Στη δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος που σχολίασε και την εικόνα με τα κρούσματα κορωνοϊού στη Βόρεια Ελλάδα.

Κραυγή αγωνίας για την εξέλιξη της πανδημίας: «Θα είναι σαν ντόμινο, πιθανά οριζόντια μέτρα»

Με δραματικό τόνο περιέγραψε όσα συμβαίνουν στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη ο διευθυντής της Νίκος Καπραβέλος που από τα τέλη Αυγούστου δεν έχει ελεύθερο κρεβάτι.

Καπραβέλος: Ανησυχούμε για μεγάλη έξαρση μέχρι τα Χριστούγεννα - «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

«Αγωνιούμε πολύ για το 4ο κύμα. Περιμένουμε ότι μετά τον Οκτώβριο όταν οι συνθήκες θα έχουν ευνοήσει τον κορωνοιό, τα σχολεία, οι συνωστισμοί και τα ΜΜΜ θα κάνουν πάλι την ζημιά», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής της  ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Η δήλωση του Καπραβέλου για τη γεμάτη ΜΕΘ του “Παπανικολάου” και η απάντηση από τον Διοικητή

Ο Διευθυντής Β΄ ΜΕΘ του Νοσοκομείου “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος  περιέγραψε με μελανά χρήματα την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο.

Νίκος Καπραβέλος: Ασθενείς πέθαναν περιμένοντας τα χειρουργεία που είχαν «παγώσει»

Σοκάρουν τα στοιχεία που έδωσε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος για τις επιπτώσεις της επιλογής της κυβέρνησης να μετατρέψει τα δημόσια νοσοκομεία σε νοσοκομεία μίας νόσου εξαιτίας της πανδημίας.

Καπραβέλος: Μας έχει ξεφύγει για ακόμη μια φορά η πανδημία - 900-1000 διασωληνωμένοι στο τέλος Απριλίου

«Η πανδημία έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, δεν το περιμέναμε κατά τη διάρκεια του τρίτου κύματος και πιέζονται αφόρητα τα νοσοκομεία», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Νίκος Καπραβέλοςδιευθυντής β´ ΜΕΘ Νοσ. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

Καπραβέλος: Η Αττική έχει καταρρεύσει, καταστροφική η διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ

Ο Νίκος Καπραβέλος δεν μάσησε τα λόγια του για μία ακόμα φορά και παρουσιάστηκε λάβρος για το άνοιγμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πειραματιζόμαστε και παίζουμε με τη φωτιά μια ακόμη φορά», καταγγέλλοντας ότι «δεν τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα», ενώ αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτησή του ότι η διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ είναι άκρως επικίνδυνη γιατί μ

Καπραβέλος: Χάσαμε τον έλεγχο της πανδημίας, είμαστε στα όρια κατάρρευσης

Ο Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» μίλησε για την υγειονομική κρίση στην χώρα μας, για το τρίτο κύμα του κορωνοϊού και για τα self test.

Με δραματικό τόνο περιέγραψε την πορεία της πανδημίας ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος.

Subscribe to Καπραβέλος