Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χάρτης ECDC: Πού βρίσκεται η Ελλάδα στον δείκτη θετικότητας - Τι δείχνουν τα στοιχεία για τα τεστ

Στο «πράσινο» βρίσκεται, πλέον, η Ελλάδα στον δείκτη θετικότητας, σύμφωνα με αναθεωρημένο εβδομαδιαίο χάρτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), ενώ κατατάσσεται στις λίγες χώρες με τους περισσότερους ελέγχους στην Ευρώπη.

ECDC: Μπορούν να χαλαρώσουν οι περιορισμοί μεταξύ εμβολιασμένων - Δεν χρειάζονται μάσκες και αποστάσεις

Πιο χαλαρούς κανόνες για τους εμβολιασμένους προτείνει το ECDC, προσθέτοντας ότι η επιτάχυνση εμβολιασμών θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο επιστροφής στην κανονικότητα.

Ο χάρτης της πανδημίας στην Ευρώπη: Στο «κόκκινο» η μισή Ελλάδα – Πού βρίσκεται η χώρα στο δείκτη θετικότητας

Μοιρασμένη σε «κόκκινο» και «κίτρινο» χρώμα είναι η Ελλάδα, στον αναθεωρημένο χάρτη με την επιδημιολογική εικόνα της Ευρώπης, που εκδίδει κάθε Πέμπτη το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC).

Κορωνοϊός – Χάρτης ECDC: "Κοκκινίζει" η Ελλάδα – Κάτω του ορίου συναγερμού ο δείκτης θετικότητας

Χωρίς «πράσινη» περιοχή μετά από αρκετό καιρό εμφανίζεται η Ελλάδα στον χάρτη για τον κορωνοϊό του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων.

Η Αττική, η Αχαΐα και περιοχές της Στερεάς Ελλάδας βρίσκονται στο κόκκινο, ενώ «κίτρινες» είναι οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας μας.

Καμπανάκι και από ECDC για την Ελλάδα – Μειώνονται οι πράσινες περιοχές, αυξάνονται τα κρούσματα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν για αυτή την εβδομάδα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης & Ελέγχου Νόσων οι αναθεωρημένοι έγχρωμοι χάρτες που αποτυπώνουν την επιδημιολογική εικόνα στα κράτη μέλη της ΕΕ.

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης του ECDC για την Ευρώπη – «Πορτοκαλί» η Ελλάδα μαζί με δύο ακόμα χώρες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι αναθεωρημένοι χάρτες από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης & Ελέγχου Νόσων (ECDC) για την επιδημία του κορωνοϊού, με την Ελλάδα πλέον να φαίνεται ότι μπαίνει σε νέο τούνελ, συγκρίνοντας με την εικόνα της προηγούμενης εβδομάδας.

Η μόνη με πράσινο χρώμα

Κορωνοϊός: Ξανά «πράσινη» η Ελλάδα στον χάρτη του ECDC

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία εξέλιξης της πανδημίας του κορωνοϊού για την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτουν οι νέοι χάρτες του ECDC.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι αναθεωρημένοι χάρτες, που αποκαλύπτουν την επιδημιολογική εικόνα στην Ευρώπη, από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

ECDC: Ήπειρος, Ιόνιο και νησιά του Αιγαίου οι μόνες «πράσινες» περιοχές στην Ευρώπη

Βελτιωμένη είναι η εικόνα της Ελλάδας αναφορικά με τη διασπορά του κορωνοϊού, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε το ευρωπαϊκό CDC για τις 14 ημέρες που πρηγήθηκαν της 14ης Ιανουαρίου.

ECDC: Κάτω από 4% το ποσοστό θετικότητας στην Ελλάδα

Βελτιωμένη είναι η εικόνα της Ελλάδας αναφορικά με τη διασπορά του κορωνοϊού, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε το ευρωπαϊκό CDC για τις 14 ημέρες που προηγήθηκαν της 7ης Ιανουαρίου.

Subscribe to ECDC