Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός: Συναγερμός για την Αττική - Σε επιφυλακή για τη βρετανική μετάλλαξη

Σταθερός ήταν για ακόμα μία ημέρα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων, ωστόσο η ανησυχία παραμένει για την Αττική που βρίσκεται στο «μάτι» της πανδημίας, καταγράφοντας τα περισσότερα κρούσματα από κάθε άλλη περιφέρεια, αλλά και για τα πολλά ενεργά κρούσματα που εντοπίζονται ιδίως στο κέντρο της Αθήνας.

Γκάγκα: Όπως δουλεύουν τα σούπερ μάρκετ μπορούν να δουλέψουν και τα υπόλοιπα καταστήματα

«Αν τηρήσουμε τα μέτρα, θα έχουμε δικλείδες ασφαλείας», είπε η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία αναφέρθηκε και στα σχολεία αλλά και στη λειτουργία των καταστημάτων.

Η απάντηση της Μίνας Γκάγκα στους αντιεμβολιαστές: Τα επιχειρήματα κατά του εμβολίου δεν μπορούν να σταθούν

Για το εμβόλιο και την παραφιλολογία γύρω από αυτό μίλησε η Διευθύντρια της 7ης Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» Μίνα Γκάγκα

Όπως είπε για τον εμβολιασμό της μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δεν αισθάνεται τίποτα, καμία παρενέργεια, παρά μόνο λίγο πόνο όταν πιέζει το σημείο όπως συμβαίνει με όλα τα εμβόλια.

Γκάγκα: Η άφιξη του εμβολίου είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο

Ως το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο χαρακτήρισε την άφιξη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, η Μίνα Γκάγκα, πνευμονολόγος, διευθύντρια 7ης πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

Subscribe to Μίνα Γκάγκα