Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παθολόγος καταγγέλλει: «Ντροπιαστικό το χαρτί της επιστράτευσης, είχα δηλώσει εθελοντής εδώ και 10 μέρες»

«Ντροπιαστικό» χαρακτήρισε το χαρτί της επιστράτευσης ο ιδιώτης γιατρός, Στέλιος Δερμιτζάκης αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος είχε δηλώσει εκ των προτέρων εθελοντής.

Κορωνοϊός - Τζανάκης: Εβδομάδα κορύφωσης - Υπήρχε απλούστερη λύση από επιστράτευση

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, μίλησε στην Ώρα Ελλάδος για την επέλαση της πανδημίας του κορωνοϊού που κορυφώνεται αλλά και την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει ιδιώτες γιατρούς για να ενισχύσουν το ΕΣΥ.

Επιστράτευση: Έτοιμα τα φύλλα πορείας – Απόλυτο αδιέξοδο και εσωτερικοί τριγμοί γιατρών

Με την κατάσταση στα νοσοκομεία να θυμίζει σκηνικό πολέμου και τους ιδιώτες γιατρούς να βρίσκονται σε σύγκρουση τόσο μεταξύ τους όσο και με το υπουργείο Υγείας, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η επιστράτευση γιατρών για συνδρομή του ΕΣΥ στη μάχη κατά του κορωνοϊού είναι δεδομένη μέσα στα επόμενα 24ωρα, εκτός εξαιρετικού απροόπτου.

Είκοσι ιδιώτες γιατροί της Αθήνας ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του ΕΣΥ

Είκοσι ιδιώτες ιατροί της Αθήνας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του ΙΣΑ και του Υπουργείου Υγείας να συνδράμουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας που δίνει τη μάχη ενάντια στην πανδημία, κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα λειτουργίας της σχετικής πλατφόρμας του ΙΣΑ.

Εξαδάκτυλος: 170 ιδιώτες γιατροί ζήτησαν να συνδράμουν στο ΕΣΥ, όχι μόνο 8

Την ανάκληση της δήλωσης του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι συνολικά στη χώρα μας μόνο 8 ιδιώτες ιατροί δήλωσαν πρόθεση να συνδράμουν στο ΕΣΥ, ζητά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, δηλώνοντας ότι «οι ιατροί που ζήτησαν να συνδράμουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στη Θεσσαλονίκη είναι 170».

Subscribe to ιδιώτες γιατροί