Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιστράτευση αντί για προσλήψεις

Έναν ολόκληρο χρόνο, γιατροί και νοσηλευτές προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι το προσωπικό των νοσοκομείων δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που διαμορφώθηκαν από την εφιαλτική πανδημία.

Η κυβέρνηση θεώρησε ότι η θωράκιση του ΕΣΥ δεν είναι άμεση προτεραιότητα.

Παθολόγος καταγγέλλει: «Ντροπιαστικό το χαρτί της επιστράτευσης, είχα δηλώσει εθελοντής εδώ και 10 μέρες»

«Ντροπιαστικό» χαρακτήρισε το χαρτί της επιστράτευσης ο ιδιώτης γιατρός, Στέλιος Δερμιτζάκης αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος είχε δηλώσει εκ των προτέρων εθελοντής.

Πελώνη για self test: Κανένα επιπλέον αντίτιμο από τους πολίτες στα φαρμακεία

Για εθνική προσπάθεια και καθήκον των ιδιωτών γιατρών να ανταποκριθούν σε αυτήν έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εκφράζοντας την ελπίδα «ότι οι γιατροί θα πράξουν το καθήκ

Κορωνοϊός - Τζανάκης: Εβδομάδα κορύφωσης - Υπήρχε απλούστερη λύση από επιστράτευση

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, μίλησε στην Ώρα Ελλάδος για την επέλαση της πανδημίας του κορωνοϊού που κορυφώνεται αλλά και την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει ιδιώτες γιατρούς για να ενισχύσουν το ΕΣΥ.

Κικίλιας: Θα εισηγηθώ επίταξη ιδιωτών γιατρών αν δεν συνδράμουν εθελοντικά

Με επίταξη ιδιωτών ιατρών εάν δεν ανταποκριθούν στην έκκληση να συνδράμουν στη μάχη κατά της πανδημίας που δίνει το ΕΣΥ, προειδοποίησε σήμερα κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Κοντοζαμάνης: Αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε και σε επίταξη γιατρών

Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της επιδημίας στη χώρα μας τόνισε ότι, δίνουμε όλοι μια μεγάλη μάχη και από αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Σχετικά με την επίταξη, είπε ότι προβλεπόταν ήδη και κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας με σχετική νομοθεσία.

Πρόεδρος κλινικαρχών: Γιατί αρνηθήκαμε να δώσουμε 200 κλίνες για ασθενείς με κορωνοϊό

Τους λόγους που αρνήθηκαν τη διάθεση 200 κλινών στο υπουργείο Υγείας για τη νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό εξήγησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, Γρηγόρης Σαραφιανός.

Ραγδαίες εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη: Αρνήθηκαν οι κλινικάρχες - Σε επίταξη προχωρά η κυβέρνηση (Έγγραφο)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ζήτημα της διάθεσης από τις ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης 200 κλινών για ασθενείς COVID-19, καθώς σε επίταξη 200 ιδιωτικών κλινικών για ασθενείς κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη προχωράει το υπουργείο Υγείας, αφού το τελεσίγραφο που είχε δώσει στους ιδιοκτήτες των κλινικών εξέπνευσε στις 9:00 το βράδυ της Πέμπτης.

Subscribe to επίταξη