Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΟΔΥ: Δωρεάν rapid test σε 102 σημεία τη Δευτέρα 5 Απριλίου - Δείτε τη λίστα

Σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας βρίσκονται σε 102 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες. 

Γαλάτσι: Rapid test από τον ΕΟΔΥ μπροστά στο άγαλμα που έπρεπε να κατατεθούν στεφάνια

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter, ψέγει τον Δήμο Γαλατσίου και τον ΕΟΔΥ για τη διενέργεια rapid test από την κινητή μονάδα, μπροστά σε άγαλμα όπου έπρεπε να κατατεθούν στεφάνια για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Το κάλεσμα του Δήμου στους Πολίτες:

Λουράντος: Επικοινωνιακό λάθος η ανακοίνωση για τα δωρεάν τεστ - Τι ζητάμε

Ήταν λάθος επικοινωνιακό και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί εις βάρος μου η κυβέρνηση, δήλωσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, για το ζήτημα που έχει προκύψει με τη δωρεάν διάθεση self tests από τα φαρμακεία, όπως προανήγγειλε η κυβέρνηση, χωρίς ωστόσο να έχε

Κορωνοϊός: Υποχρεωτικό rapid test στο προσωπικό του ΕΣΥ που δεν έχει εμβολιασθεί

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, καθίσταται υποχρεωτική η διεξαγωγή rapid test δύο φορές την εβδομάδα σε όλο το προσωπικό -ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, λοιπό- των Μονάδων Υγείας του Ε.Σ.Υ., που δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Προπηλάκισαν κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που έκανε rapid tests στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

Τέσσερα άτομα κινήθηκαν προς το σημείο όπου τα μέλη τους κλιμακίου διενεργούσαν rapid tests σε πολίτες, τους εξύβρισαν και τους ζήτησαν να αποχωρήσουν 

Λεκτική επίθεση από αγνώστους δέχθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην περιοχή της Νικόπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΕΟΔΥ: Πάνω από 7.156 rapid test σε 45 περιοχές της χώρας - Πόσοι βρέθηκαν θετικοί

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Έγιναν συνολικά σε 45 μαζικές δειγματοληψίες και 7.156 rapid test από τα οποία βρέθηκαν 53 κρούσματα κορωνοϊού (0,75%).

ΕΟΔΥ: Πάνω από 5.500 rapid test σε 39 περιοχές της χώρας - Πόσοι βρέθηκαν θετικοί

Συνολικά, σε 39 μαζικές δειγματοληψίες, διενεργήθηκαν 5.509 rapid test και βρέθηκαν 49 κρούσματα (0,89%).

Παρατίθενται τα στοιχεία από τις σημερινές δράσεις σε ανοιχτούς χώρους ανά την Ελλάδα στις ακόλουθες περιοχές.

Δωρεάν rapid test στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου 55). Θα διενεργηθούν δωρεάν rapid test ανίχνευσης του κορωνοϊού.

ΕΟΔΥ: 5515 rapid test σε 41 περιοχές της χώρας - Πόσοι βρέθηκαν θετικοί

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

ΕΟΔΥ: 2.987 rapid test σε 25 περιοχές της χώρας - Πόσοι βρέθηκαν θετικοί

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Συνολικά, σε 25 μαζικές δειγματοληψίες, διενεργήθηκαν 2.987 rapid test από τα οποία ανευρέθησαν 19 κρούσματα (0,64%).

Rapid test στην Αττική: Τι έδειξαν τα σημερινά αποτελέσματα

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας έκαναν στην Αττική σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Συνολικά, έγιναν 1.757 rapid test από τα οποία βρέθηκαν 9 κρούσματα (0,51%).  

Κοινό πλαίσιο για τα rapid test και την αμοιβαία αναγνώριση των αποτελεσμάτων τους υιοθέτησε η ΕΕ

Οι ηγέτες των 27 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν ομόφωνα σήμερα, γραπτώς, σχετικά με τη σύσταση του Συμβουλίου για τη θέσπιση κοινού πλαισίου για τη χρήση rapid test αντιγόνου και την αμοιβαία αναγνώριση των αποτελεσμάτων των τεστ για COVID-19 σε ολόκληρη την ΕΕ.

Rapid tests σε βρεφονηπιακούς σταθμούς στον Πειραιά

Rapid test ανίχνευσης του κορωνοϊού στους εργαζόμενους των Βρεφονηπιακών Σταθμών θα διεξάγει από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 έως την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 ο Δήμος Πειραιά, στη Διεύθυνση των Βρεφονηπιακών Σταθμών (Μακράς Στοάς 15).

Rapid tests σε αστέγους στη Θεσσαλονίκη

Σε rapid tests για τον κορωνοϊό υποβλήθηκαν, με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι άστεγοι που κατέφυγαν στην προσωρινή δομή του δήμου, εντός των χώρων της ΔΕΘ. Η δομή δημιουργήθηκε για να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε το κύμα κακοκαιρίας.

Subscribe to rapid test