Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test το Σάββατο 27 Νοεμβρίου

Σε 34 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Εκκλησία στο Γκύζη πληρώνει το rapid test των ανεμβολίαστων πιστών (Βίντεο)

Η είσοδος των ανεμβολίαστων πιστών στις εκκλησίες γίνεται πλέον με την επίδειξη rapid test. Επειδή όμως κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το κόστος στα φαρμακεία, ο Ιερός Ναός του Αγίου Στυλιανού στο Γκύζη αποφάσισε να τους βοηθήσει.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου

Σε 175 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Σουφλί: Συνέλαβαν Στρατιωτικούς και Αστυνομικούς - Πώς στήθηκε η φάμπρικα με τα “μαϊμού” rapid test σε φαρμακείο

Σουφλί: Σάλος έχει ξεσπάσει στο Σουφλί στον Έβρο μετά την αποκάλυψη ότι ένας άνδρας που διατηρούσε φαρμακείο μοίραζε πλαστές βεβαιώσεις rapid test, σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους. Η υπόθεση φαίνεται πως λαμβάνει διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται στρατιωτικοί και αστυνομικοί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Rapid test: Σύλληψη φαρμακοποιού στον Έβρο για πλαστά αρνητικά πιστοποιητικά

Στη σύλληψη φαρμακοποιού από την περιοχή του Σουφλίου, ο οποίος κατηγορείται ότι καταχωρούσε στο σύστημα της ΗΔΙΚΑ αρνητικά πιστοποιητικά COVID-19 υπαλλήλων που είναι ανεμβολίαστοι χωρίς να τους υποβάλλει σε rapid test, προχώρησε χθες η Ελληνική Αστυνομία.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Σε 196 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου

Σε 174 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τρίτη 23 Νοεμβρίου

Σε 172 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

Σε 171 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου

Σε 177 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Γεωργιάδης: «Όχι» στα rapid test σε σούπερ μάρκετ

Την ικανοποίησή του για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι λίγες ημέρες μετά την εφαρμογή τους η πανδημία ακολουθεί ελαφρώς πτωτική πορεία, ενώ παράλληλα συντέλεσαν στην αύξηση των εμβολιασμών.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου

Σε 187 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου

Σε 175 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Γκάγκα: Ανοιχτό να μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι στα σούπερ μάρκετ μόνο με rapid test

Πολλά είναι τα μέτρα που παραμένουν υπό εξέταση στην επιτροπή των ειδικών, μεταξύ των οποίων και αυτό που θέλει τους ανεμβολίαστους να μπορούν να μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ μόνο με την προσκόμιση αρνητικού rapid test.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Σε 39 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Πού θα γίνονται δωρεάν rapid test αύριο από τον ΕΟΔΥ (ΛΙΣΤΑ)

Σε 59 σημεία σε όλη τη χώρα θα διεξάγονται αύριο Κυριακή 14 Νοεμβρίου δωρεάν rapid test από Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ. 

Αναλυτικά: 

1. Δ. Αγ. Δημητρίου, Αγίου Δημητρίου 55, Δημαρχείο, 09:00-15:00

2. Δ. Ν. Ηρακλείου, Κεντρική Πλατεία (ΗΣΑΠ), 09:00-15:00

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test το Σάββατο 13 Νοεμβρίου

Σε 35 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

Σε 180 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Subscribe to rapid test