Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΟΔΥ: Σε ποιες πόλεις θα γίνουν σήμερα drive through rapid tests

Σήμερα, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποιούν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης
αντιγόνου, μέσα από το αυτοκίνητο σε περιοχές της χώρας.

Οι περιοχές που θα γίνουν τα rapid tests είναι οι εξής:  

ΕΟΔΥ: 2.318 rapid test σε 14 περιοχές της Ελλάδας - Πόσα βγήκαν θετικά

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον κορωνοϊό, μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Κορωνοϊός: Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test σήμερα - Αναλυτικά η λίστα

Σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποιούν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στις ακόλουθες περιοχές της χώρας:

Δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο - Πόσοι βγήκαν θετικοί

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Συνολικά, διενεργήθηκαν 1041 rapid test και βρέθηκαν 46 κρούσματα (4,41%).

Συνεχίζονται και σήμερα τα rapid test στη Λαμία

Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας.

Σε εξέλιξη είναι από τις 9:00 το πρωί, στο χώρο της ΠΕΛ οδός Φιλίας, η διαδικασία της δειγματοληψίας με τα δωρεάν rapid test που διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων με τον ΕΟΔΥ.

Κορωνοϊός: Αισιόδοξα μηνύματα από τη Λαμία - Τι έδειξαν τα σημερινά rapid test

Τα πρώτα αποτελέσματα που αφορούν στα σημερινά rapid test, drive through που πραγματοποιήθηκαν στη Λαμία, δημιούργησαν μια νότα αισιοδοξίας στους πολίτες και τους υπεύθυνους της δημόσιας υγείας. Μέχρι το μεσημέρι ελήφθησαν 235 δείγματα από τα οποία μόνο 7 διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό, ποσοστό που είναι κάτω από το 3%.

ΕΟΔΥ: 40 κρούσματα σε 975 rapid tests σε 7 περιοχές της χώρας

Σε 975 rapid test που πραγματοποίησε σήμερα ο ΕΟΔΥ βρέθηκαν 40 κρούσματα SARS-CoV-2 (4,10%). Τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων αφορούν 25 άνδρες και 15 γυναίκες.

Παρακάτω παρατίθενται τα στοιχεία από τις σημερινές δράσεις σε ανοιχτούς χώρους ανά την Ελλάδα:

Κορωνοϊός: Η Κομισιόν ζητά να γίνονται συχνότερα rapid test

Σύσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα κράτη μέλη να καταφεύγουν στη διενέργεια γρήγορων τεστ (rapid test) σε ορισμένες περιπτώσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν καλύτερα το δεύτερο κύμα της πανδημίας, καλώντας τες επίσης να αναγνωρίσουν τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργούνται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

ΕΟΔΥ: Τι έδειξαν 1085 rapid test σε 6 περιοχές της Ελλάδας

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη 17 Νοεμβρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Συνολικά, διενεργήθηκαν 1.085 rapid test και βρέθηκαν 66 κρούσματα (6,08%).

Κορωνοϊός: Στα ύψη Ξάνθη, Δράμα και Τρίκαλα - Τι έδειξαν τα rapid test!

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), πραγματοποίησαν σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Δωρεάν rapid τεστ στη Νέα Σμύρνη - Πόσοι βγήκαν θετικοί

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν σήμερα, 802 δωρεάν rapid τεστ για covid-19 σε πολίτες, στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Ανευρέθησαν οκτώ θετικά δείγματα (5 άνδρες και 3 γυναίκες), όλοι με συμπτώματα. Η διάμεση ηλικία είναι τα 34 έτη.

Δωρεάν rapid test στις Σέρρες - Πόσοι βγήκαν θετικοί

Δωρεάν rapid test σε πολίτες, στην πόλη των Σερρών, πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ).

Πραγματοποιήθηκαν 302 έλεγχοι, εκ των οποίων ανευρέθησαν δεκατέσσερα (14) θετικά δείγματα που αφορούν σε Έλληνες (8 άνδρες και 6 γυναίκες), με διάμεση ηλικία τα 32 έτη.

Δωρεάν rapid test στο Σύνταγμα - Βρέθηκαν ήδη 6 θετικά κρούσματα

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρίσκονται από νωρίς στο σταθμό μετρό του Συντάγματος και πραγματοποιούν δωρεάν rapid τεστ κορωνοϊού σε πολίτες, σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η εξάπλωση του ιού στον γενικό πληθυσμό.

Subscribe to rapid test