Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σε ποια χώρα βρίσκονται οι περισσότεροι αρνητές του εμβολιασμού!

Η ανθρωπότητα βρίσκεται πλέον στη φάση του εμβολιασμού εναντίον του κορωνοϊού, προκειμένου να «σβήσει» ένας εφιάλτης που κρατάει περίπου έναν χρόνο και όλα δείχνουν ότι θα έχει λίγη ακόμη διάρκεια. Ωστόσο, πολλοί συγκάτοικοί μας σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι πεπεισμένοι ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, όντας εμφανώς απρόθυμοι.

Αυστρία: Μόνο ένας στους τρεις πολίτες προτίθενται να εμβολιαστούν

Την ερχόμενη Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, ξεκινούν στη Αυστρία οι εμβολιασμοί κατά του νέου κορωνοϊού, αρχικά σε πέντε εθελοντές άνω των 80 ετών, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι ο ομοσπονδιακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς, ωστόσο σε αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου της Βιέννης που δημοσιεύεται σήμερα, μόνον το ένα τρίτο των ερωτηθ

Κορωνοϊός: Ο Μόσιαλος απαντά με στοιχεία στους αρνητές - «Ξέρετε γιατί ζούμε πλέον περισσότερο;»

Στις θεωρίες που αναπτύσσονται από διαφόρους που αρνούνται την ύπαρξη της πανδημίας του κορωνοϊού ή τις διαστάσεις της, απαντά με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Covid-19 στην ΕΕ, Ηλίας Μόσιαλος.

Μητσοτάκης για τους... ψεκασμένους αρνητές - Τα νέα μέτρα για να αντέξει το ΕΣΥ και η οικονομία

Σε καθεστώς οριζόντιου lockdown τίθεται ολόκληρη η επικράτεια για να αναχαιτιστεί η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, που φέρνει πρωτίστως, στα όριά του το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Οι εκατοντάδες νοσηλείες και οι δεκάδες διασωληνώσεις αναγκάζουν την κυβέρνηση, λιγότερο από μια εβδομάδα μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη να κλειδώσει τη χώρα.

Έλληνας με κορωνοϊό που βγήκε από κώμα δίνει απαντήσεις – γροθιά στους αρνητές του ιού

Απαντήσεις σε όσους υποβαθμίζουν τον κίνδυνο από τον κορωνοϊό, ακόμα και σήμερα, ή σε όσους αρνούνται την ύπαρξή του, δίνει ο Ιωάννης Κλάππας, ένας από τους ασθενείς που νοσηλεύτηκε στην εντατική και επί πέντε μέρες βρισκόταν σε κώμα.

Subscribe to αρνητές