Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τουρισμός για όλους: Σήμερα τα τελικά αποτελέσματα, πώς θα τα δείτε

Σήμερα βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους. Η τελική κλήρωση έγινε μετά και τις ενστάσεις και τώρα βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα.

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher:

«Τουρισμός για Όλους»: Έκτακτη επιδότηση 100 εκατ. ευρώ - Ποιους αφορά

Έκτακτες επιδοτήσεις για την ενίσχυση των επιχειρήσεων τουριστικών λεωφορείων και τη διεύρυνση προγραμμάτων τόνωσης του εσωτερικού τουρισμού ανακοίνωσε στη Βουλή ο Υπουργός Τουρισμού, κ.

Αυτοί είναι οι οριστικοί πίνακες του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

Οι οριστικοί πίνακες Δικαιούχων – Ωφελουμένων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων, καθώς και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021, αναρτήθηκαν την Τετάρτη (29/07)

Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία - Πώς θα κάνετε την αίτηση

Λήγει απόψε, ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ για το 2020.

Οι διακοπές, μέσω των επιταγών, μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ και θα έχουν διάρκεια:

Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει αύριο η προθεσμία - Πώς θα κάνετε αίτηση

Τα βήματα για τη διαδικασία υποβολής αίτησης για το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού 2020. 

Λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ για το 2020.

Συγκεκριμένα, η προθεσμία λήγει στις 23:59 την Παρασκευή 10 Ιουλίου.

Κοινωνικός τουρισμός: Αυξάνονται οι δικαιούχοι – Νέα παράταση στις αιτήσεις συμμετοχής

Μετά το ρεκόρ των 457.000 αιτήσεων δικαιούχων για το ενισχυμένο και διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, προχώρησε στην ενίσχυση του προϋπολογισμού του προγράμματος κατά 7 εκατ.

Κοινωνικός τουρισμός 2020: Τα βήματα για τα voucher

Τα αποτελέσματα για τις αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός 2020 – 2021 και την επιδότηση για τη διαμονή δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας αναμένονται καθώς το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός

Κοινωνικός τουρισμός 2020: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι

Συγκεκριμένα βήματα θα πρέπει να ακολουθήσουν από σήμερα, 6 Ιουλίου οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού και Ιαματικού Τουρισμού του ΟΠΕΚΑ προκειμένου να παραλάβουν τα δελτία τους.

Αναλυτικά αυτά είναι τα εξής:

Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Πού θα γίνουν αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους

Οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό ξεκινούν μέσα στις επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για τον κοινωνικό τουρισμό 2020-2021 και οι 300.000 δικαιούχοι πρέπει να κάνουν αίτηση για να πάρουν έξι διανυκτερεύσεις, αλλά και επιδότηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Subscribe to κοινωνικός τουρισμός