Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πώς δρα το Ισραηλινό φάρμακο κατά της Covid: Τι λέει ο καθηγητής Αρμπέρ που το ανακάλυψε

Ασφαλές και ελπιδοφόρο χαρακτήρισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το νέο φάρμακο κατά του κορωνοϊού ο Ισραηλινός καθηγητής Ιατρικής Ναντίρ Αρμπέρ - ο άνθρωπος που το ανακάλυψε.

Κοντοζαμάνης: Από αύριο η διάθεση self test από τα φαρμακεία

Από αύριο, Πέμπτη, αρχίζει η διάθεση self test από τα φαρμακεία, κατά προτεραιότητα για εκπαιδευτικούς και μαθητές 16 - 18 ετών, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Κοντοζαμάνης: Εξετάζεται το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Τι δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατά την τακτική ενημέρωση

Το υπουργείο Υγείας εξετάζει τη δυνατότητα το εμβόλιο μονής δόσης της Johnson & Johnson να χορηγείται από γιατρούς και φαρμακεία, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά την σημερινή ενημέρωση.

Κοντοζαμάνης: Δεν είμαστε στο τρίτο κύμα κορωνοϊού

«Σίγουρα δεν είμαστε στο τρίτο κύμα. Αν είμαστε στα πρόθυρα θα το ξέρουμε τις επόμενες ημέρες ανάλογα με τα στοιχεία τα οποία θα προκύψουν και θα επεξεργαστούμε» τόνισε κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου ειδήσεων.

Κοντοζαμάνης: Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο όλοι την ίδια στιγμή

Σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα υγείας και τον εμβολιασμό απάντησε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στην ενημέρωση της Παρασκευής (18/12) για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Κοντοζαμάνης: Αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε και σε επίταξη γιατρών

Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της επιδημίας στη χώρα μας τόνισε ότι, δίνουμε όλοι μια μεγάλη μάχη και από αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Σχετικά με την επίταξη, είπε ότι προβλεπόταν ήδη και κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας με σχετική νομοθεσία.

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ για το «έμφραγμα» με τα τεστ κορωνοϊού

Ανικανότητα της διοίκησης του ΕΚΕΑ και του υπουργείου Υγείας, να διασφαλίσουν την προμήθεια αντιδραστηρίων στην αιχμή της πανδημίας στη χώρα, ώστε να καλύψουν τις απαιτήσεις της ενισχυμένης επιδημιολογικής επιτήρησης μέσω διε

Τέλος τα τεστ κορωνοϊού από το ΕΚΕΑ έως 8 Σεπτεμβρίου – Τι συνέβη

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας με επιστολή προς τις διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών ενημερώνει πως δεν έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει άλλα τεστ για τον κορωνοϊό λέγοντας ότι ξεπεράστη

Κοντοζαμάνης: Προσαρμογές ώστε να μην επιβαρύνονται για το τεστ κορωνοϊού οι πολίτες στον ιδιωτικό τομέα

Εφόσον χρειαστεί θα γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές έτσι ώστε σαφώς να μην υπάρχει επιβάρυνση για το τεστ Covid-19 για τους πολίτες που προσέρχονται στον ιδιωτικό τομέα, δήλωσε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Πρακτορείου, για καταγγελίες που αφορούν τεστ έναντι αμοιβής σε ασυμπτωματικούς ασθενείς με χρόνια νοσήματα πο

Subscribe to Κοντοζαμάνης