Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός: Αύξηση 40% των κρουσμάτων στην Αττική - Ποιες περιοχές αλλάζουν Επίπεδο

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό με τον Γκίκα Μαγιορκίνη και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν από την έναρξη της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 841 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Μαγιορκίνης: Στην Αττική τα 240 κρούσματα - Χαρδαλιάς: Δεν εφησυχάζουμε, εφαρμόζουμε τα μέτρα

Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση για τον κορωνοϊό με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, και τον επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Μαγιορκίνης: Η μάσκα προστατεύει, η ιατρική δεν είναι δόγμα – Μείωση κρουσμάτων κάτω των 40 ετών

Για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας ενημερώνουν ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, καθώς και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μαγιορκίνης: Η έλευση του δεύτερου κύματος κορωνοϊού έχει εν μέρει σταματήσει

Με την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας να συντηρεί τo κλίμα ανησυχίας, καθώς καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες αρνητικά ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο οποίος αντικαθιστά αυτήν την εβδομάδα τον 

Κορωνοϊός: «Όλο και νεότεροι σε ηλικία οι θετικοί στον κορωνοϊό, πολλοί περισσότεροι οι ασυμπτωματικοί»

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο καθηγητής Γενετικής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, αναφορικά με τον ρυθμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: «Μη μας ξεγελά η μείωση των κρουσμάτων, η πανδημία σιγοβράζει»

Ολοκληρώθηκε μετά από 50 λεπτά η σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημολογίας στο ΕΚΠΑ Γκίκα Μαγιορκίνη, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Μαγιορκίνης-ΕΟΔΥ: «Δεν ξέρω αν είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τώρα Δημοτικά-Γυμνάσια»

«Είμαι σίγουρα υπέρ να ανοίξουμε τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, δεν ξέρω αν είμαστε έτοιμοι για τώρα», είπε για τα Δημοτικά σχολεία και τα Γυμνάσια, το μέλος της επιτροπής του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Subscribe to Μαγιορκίνης