Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέα μέτρα οικονομικής στήριξης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μια νέα δέσμη μέτρων στήριξης τα οποία θα ανακουφίσουν περισσότερες από 500.000 επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζομένους ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως δήλωσε: 

Ρύθμιση για επανασύνδεση του ρεύματος

Με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Οικονομικών, Κώστα Σκρέκα και Χρήστου Σταϊκούρα, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θόδωρου Σκυλακάκη και του Υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, επεκτείνεται η ρύθμιση που αφορά στην επανασύνδεση του ρεύματος για ευάλωτα νοικοκυριά, τα οποία έχουν αποσυνδεθεί από το δίκ

Υπουργείο Εργασίας: 15 μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και εργαζόμενους στο lockdown

Τα μέτρα για την αγορά εργασίας, όπως εξειδικεύθηκαν σε συνέχεια των εξαγγελιών του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για αυστηρότερα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας έως τις 28 Φεβρουαρίου παρουσίασε η Γενική Γραμματέας Εργασίας, Άννα Στρατιν

Πρόσθετα μέτρα στήριξης ναυτικών, ακτοπλοΐας και νησιών

Παρεμβάσεις με μέτρα πρόσθετης στήριξης για τους ναυτικούς, την ακτοπλοΐα και τα νησιά, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές συνέπειες της συνεχιζόμενης πανδημίας, προώθησε στη Βουλή το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και εισηγήθηκε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: Όλη η απόφαση - 13 σημεία για τη στήριξη της οικονομίας και του κοινωνικού κράτους

H πορεία της πανδημίας, βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, κατά την οποία τονίστηκε ότι ο έλεγχος έχει αρχίσει και ξεφεύγει με ευθύνη της κυβέρνησης.

Αυτοί είναι οι ΚΑΔ που εντάσσονται στα νέα μέτρα στήριξης

Τον διευρυμένο κατάλογο με τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) με τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την υγειονομική κρίση και μπορούν να ενταχθούν στο νέο πακέτο των μέτρων, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Δηλώσεις Covid: 200.000 μηνύματα από ΑΑΔΕ για διορθώσεις λαθών

Στην αποστολή  μηνυμάτων σε περίπου 200.000 φορολογούμενους προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τη Δευτέρα, προκειμένου να προχωρήσουν σε διορθώσεις λαθών και παραλείψεων που εμποδίζουν τις εκπτώσεις φόρου που δικαιούνται οι εκμισθωτές ακινήτων.

Νέο πακέτο μέτρων για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Με την ίδια αποτυχημένη συνταγή που προβλέπει περιορισμένης κλίμακας μέτρα στήριξης, επιχειρήσεων και εργαζομένων επιχειρεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την πολυεπίπεδη κρίση που προκάλεσε στην αγορά η εφιαλτική πανδημία.

Κορωνοϊός: Διευρύνονται από το ΥΠΟΙΚ τα μέτρα στήριξης πολιτών και επιχειρήσεων

To ΥΠΟΙΚ προχωρά σε μια σειρά διορθωτικών κινήσεων που αφορούν τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους που πλήττονται από την κρίση αλλά και τους ιδιοκτήτες ακινήτων που θα υποστούν μείωση 40% στο ενοίκιο που λαμβάνουν.

ΣΥΡΙΖΑ: Μέτρα στήριξης για 25.000 εργαζομένους στον επισιτισμό και τον τουρισμό

Τη λήψη μέτρων στήριξης πλέον των 25.000 εργαζόμενων στον επισιτισμό και τον τουρισμό, «που συνεχίζουν να μένουν εκτός ευνοϊκών ρυθμίσεων», ζητούν με ερώτησή τους, προς τους υπουργούς Τουρισμού, Εργασίας και Οικονομικών, 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτη υπογράφουσα την Αικ. Νοτοπούλου.

Subscribe to μέτρα στήριξης