Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

SMS στο 13033: Διευκρινίσεις για τις μετακινήσεις - Τι ισχύει για τη μετάβαση σε συνεργείο και τον κωδικό "4"

Διευκρινίσεις για το όριο των δύο χιλιομέτρων στις μετακινήσεις και τις αλλαγές στα SMS έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου.

Lockdown: Ξανά στο τραπέζι το σενάριο για «μπλόκο» στις μετακινήσεις 6 από δήμο σε δήμο στην Αττική

Στο… τραπέζι βρίσκεται για ακόμη μια φορά το σενάριο για «μπλόκο» στις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο στην Αττική, την ώρα που τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και το ΕΣΥ ασφυκτιά.

Lockdown: Προς άνοιγμα του λιανεμπορίου τον Μάρτιο - Νέος 5ψήφιος αριθμός στο τραπέζι

Από την την 1η Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει η μερική άρση του lockdown στην Αττική με την αγορά να ανοίγει ξανά και τους πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους με την αποστολή sms σε ένα νέο 5ψήφιο αριθμό.

Ο νέος 5ψηφιος αριθμός για sms και το 3ωρο για τις αγορές

Σταμπουλίδης: Δεν μπαίνει "κόφτης" στα SMS για μετακινήσεις

Δεν πρόκειται να μπει «κόφτης» στα SMS για τις μετακινήσεις, δήλωσε κατηγορηματικά ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Μπαίνει "κόφτης" στα SMS για ψώνια και άσκηση; - Τα σενάρια και οι δυσκολίες στην εφαρμογή 

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 18:00 το Σαββατοκύριακο έφερε μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ, όπου παρατηρήθηκαν ουρές χιλιομέτρων, όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδ

SMS 13033: Οι έξι κωδικοί για τις μετακινήσεις - Αναλυτικές οδηγίες

Σε πλήρη ισχύ παραμένει ο περιορισμός στις μετ

Πώς γίνονται οι μετακινήσεις

Εκτός από λόγους εργασίας (βεβαίωση τύπου Α), για μεμονωμένες μετακινήσεις (τύπου Β), έχετε 3 επιλογές: SMS, εκτυπωμένο και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης, ή και χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.

Το 13033 έγινε βιβλίο

Το «13033» είναι ο πιο γνωστός αριθμός των τελευταίων μηνών που σίγουρα θα μείνει αξέχαστος σε όλους μας.

Κορωνοϊός: Νέο κωδικό SMS για τα σούπερ μάρκετ ζητά το ΙΕΛΚΑ – Τι προτείνει για τον συνωστισμό

«Καμπανάκι» για τον τρόπο με τον οποίο κινείται η αγορά εν μέσω πανδημίας, με ιδιαίτερη μνεία για τα σούπερ μάρκετ, έκρουσε το Ινστιτούτο Ερευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών.

SMS 13033: Γιατί δεν πρέπει να σβήνετε το SMS για να έχετε απεριόριστο χρόνο στα καταστήματα

Από τις 7 το πρωί μπορούν να είναι ανοιχτά και σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, σε όλη τη χώρα, καθώς από χθες σήκωσαν ρολά για να υποδεχθούν τους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους στέλνοντας πρώτα SMS στο 13033.

Άνοιγμα σχολείων: Με ποιο SMS στο 13033 πηγαίνουν οι γονείς τα παιδιά στο σχολείο

Η αντίστροφη μέτρηση, εκτός απροόπτου, για το άνοιγμα του των Δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων έχει ξεκινήσει και οι γονείς πρέπει να προετοιμάζονται για τον τρόπο μετακίνησης τους από και προς τα σχολεία.

SMS στο 13033: Οι κωδικοί σήμερα για τράπεζα, καταστήματα τηλεφωνίας, συνεργείο και σούπερ μάρκετ

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η μετακίνηση συνεχίζει να γίνεται με SMS στο 13033. Ειδικά για τα Χριστούγεννα και για το ρεβεγιόν από σπίτι σε σπίτι ο κωδικός μετακίνησης είναι το 6.

Οι κωδικοί στο SMS στο 13033 για τράπεζα, cosmote, wind, vodafone, συνεργείο και σούπερ μάρκετ σήμερα είναι το 2.

Κορωνοϊός: Ρεβεγιόν μέσω 13033 – Ποιος είναι ο κωδικός μετακίνησης για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Οι φετινές «ιδιαίτερες» γιορτές θα συνοδεύονται από αυστηρά μέτρα, καθώς θα υπάρχουν ειδικοί κανονισμοί τόσο για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όσο και για τις εκκλησίες.

Subscribe to 13033