Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test το Σάββατο 27 Νοεμβρίου

Σε 34 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου

Σε 175 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Σε 196 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου

Σε 174 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τρίτη 23 Νοεμβρίου

Σε 172 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

Σε 171 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου

Σε 177 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Μεγάλες αλλαγές στην έκθεση του ΕΟΔΥ για κρούσματα και θανάτους

Με στόχο να αποτυπώνεται καλύτερα η επιδημιολογική εικόνα της χώρας, από την επόμενη εβδομάδα θα ισχύουν αλλαγές στην έκθεση του ΕΟΔΥ, με την οποία ανακοινώνονται κρούσματα, θάνατοι και διασωληνωμένοι.

Ζαούτης: Αναγκαία η τρίτη δόση - Το 70% των εμβολιασμένων που νοσούν είναι 18-59

Αλλαγές στον τρόπο που θα ανακοινώνονται τα στοιχεία από τον ΕΟΔΥ, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Καθηγητής Παιδιατρικής Θεοκλής Ζαούτης ώστε να γίνει συνείδηση η αξία του εμβολίου και μάλιστα η τρίτη δόση.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου

Σε 187 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου

Σε 175 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Σε 39 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Πού θα γίνονται δωρεάν rapid test αύριο από τον ΕΟΔΥ (ΛΙΣΤΑ)

Σε 59 σημεία σε όλη τη χώρα θα διεξάγονται αύριο Κυριακή 14 Νοεμβρίου δωρεάν rapid test από Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ. 

Αναλυτικά: 

1. Δ. Αγ. Δημητρίου, Αγίου Δημητρίου 55, Δημαρχείο, 09:00-15:00

2. Δ. Ν. Ηρακλείου, Κεντρική Πλατεία (ΗΣΑΠ), 09:00-15:00

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test το Σάββατο 13 Νοεμβρίου

Σε 35 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

Σε 180 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Σε 184 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Κρούσματα: Κοντά στα 8.500 και σήμερα, με λιγότερα τεστ

Στα ίδια επίπεδα με τα χθεσινά αναμένεται να κινηθούν τα κρούσματα κορωνοϊού που θα ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ σήμερα Τετάρτη (10/11), καθώς η συλλογή των δεδομένων δείχνει ότι ο αριθμός θα πλησιάσει τις 8.613 ημερήσιες μολύνσεις που καταγράφηκαν την Τρίτη (09/11) κι αποτέλεσαν νέο αρνητικό ρεκόρ.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

Σε 174 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τρίτη 9 Νοεμβρίου

Σε 182 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Subscribe to ΕΟΔΥ