Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές ΑΠΘ: Είμαστε αντίθετοι με οποιαδήποτε αστυνομική επιχείρηση μέσα στο πανεπιστήμιο

Ανακοίνωση με αφορμή τη παρουσία ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας εξέδωσαν καθηγήτριες και καθηγητές του Πανεπιστημίου.

Λινού: Πρόταση για εμβολιασμό δασκάλων, καθηγητών και ιερέων

Είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς αυτή τη στιγμή για το πόσο θα διαρκέσει το lockdown, αφενός γιατί δεν ξέρουμε τους τύπους των μεταλλάξεων που κυκλοφορούν, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή μήπως με τις διακοπές ρεύματος κινδυνέψαμε να χάσουμε κάποια εμβόλια, κι αφετέρου το θέμα των εμβολίων που περισσεύουν επειδή κάποιοι δεν εμβολι

Συλλαλητήριο μαθητών στα Προπύλαια: «Κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή»

Συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτή την ώρα, οι μαθητές στα Προπύλαια και η συντονιστική επιτροπή των μαθητών έχει εξαγγείλει πορεία στο κέντρο της Αθήνας με αιτήματα που αφορούν στη μη χρήση μάσκ

Αποπλάνηση μαθητριών: Προφυλακίστηκαν ως επικίνδυνοι οι δύο εκπαιδευτικοί (video)

Δύο υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων μαθητριών από τους καθηγητές τους που αποκαλύφθηκαν με ελάχιστη χρονική διαφορά μεταξύ τους, με πολλές ομοιότητες, αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Οι δύο καθηγητές από την Ηλιούπολη και την Ερέτρια απολογήθηκαν στις ανακριτικές αρχές την Πέμπτη.

Φίλης: Υπάρχει διαρροή προσωπικών δεδομένων καθηγητών και μαθητών-Κατέθεσε στικάκι με 2.024 εγγραφές

Καταγγελία για διαρροή προσωπικών δεδομένων εκπαιδευτικών και μαθητών στις ψηφιακές τάξεις σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στη Βουλή.

Κεραμέως: Οι καθηγητές θα αποφασίσουν αν θα μεταδίδουν απευθείας τα μαθήματα

«Δεν μίλησε κανείς για κάμερες στα σχολεία, αυτά είναι αντιπολιτευτικά παιχνίδια», δήλωσε η Νίκη Κεραμέως, αναφερόμενη στα ζητήματα της διδασκαλίας στα σχολεία μέσω του συστήματος τηλεκπαίδευσης.

Κορωνοϊός-Πανεπιστήμια: Πώς θα ανοίξουν-Όλα τα μέτρα για φοιτητές, καθηγητές, εργαζόμενους

Η επανέναρξη της λειτουργίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων χαρακτηρίζεται από πολλές αλλαγές, με κυρίαρχη την τήρηση της μέγιστης φυσικής απόστασης μεταξύ των φοιτητών, του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Ευρυτανία: Λεωφορείο με μαθητές εγκλωβίστηκε λόγω του χιονιού (video)

Περιπέτεια έζησαν μαθητές και καθηγητές στην Ευρυτανία το μεσημέρι της Τετάρτης (05/02) λόγω της κακοκαιρίας και του χιονιού, καθώς εγκλωβίστηκε το λεωφορείο τους. Στο πούλμαν επέβαιναν 20 μαθητές από τη Μύκονο.

Subscribe to καθηγητές