Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσοβόλας: "Από το 1974 έχω να δω τέτοια μονομερή προπαγάνδα από τόσα ΜΜΕ"

«Δεν θυμάμαι ποτέ, από το 1974 μέχρι πριν από έναν χρόνο τέτοιο έλεγχο και τέτοια μονομερή προπαγάνδα από τόσα ΜΜΕ». Αυτό τόνισε μέσα σε άλλα ο κ. Τσοβόλας, στην εκπομπή Kontra24 και τον Αιμίλιο Λιάτσο. 

Novartis: Να εξαιρεθούν ο πρόεδρος και μέλη της προανακριτικής ζητά ο Τσοβόλας

Ζήτημα εξαίρεσης του προέδρου και μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, που μίλησαν σήμερα στην Ολομέλεια, εγείρει ο Δημήτρης Τσοβόλας, συνήγορος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Δικηγόροι Παπαγγελόπουλου: «Παράνομη η κατασκευή κατηγοριών»

Για «παράνομη κατασκευή κατηγοριών» και ανεπίτρεπτη επέκταση κατηγορητηρίου κάνουν λόγο σε ανακοίνωση τους οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης και Λυδία Τσοβόλα.

Τσοβόλας: Με συνοπτικές διαδικασίες απέρριψαν το αίτημα εξαίρεσης Πλεύρη

Με συνοπτικές διαδικασίες η πλειοψηφία της Προανακριτικής Επιτροπής απέρριψε εκτάκτως το αίτημα εξαίρεσης του Θάνου Πλεύρη, κατήγγειλε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου Δημήτρης Τσοβόλας.

Δημήτρης Τσοβόλας: "Αγωγή κατά Στέλιου Πέτσα προτίθεται να κάνει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος"

 

Αγωγή κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα προτίθεται να κάνει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δήλωσε ο συνήγορος του Δημήτρης Τσοβόλας μιλώντας στο δελίτιο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής απαγόρευσε στον Τσοβόλα να κάνει δήλωση στο περιστύλιο

Ο Δημήτρης Τσοβόλας, -ο συνήγορος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου- μετά την κατάθεση του αιτήματος εξαίρεσης των κκ Βασίλη Κεγκέρογλου, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, Θάνου Πλεύρη και Κωνσταντίνου Καραγκούνη από την Προανακριτική Επιτροπή στον Πρόεδρο της Επιτροπής και βουλευτή της ΝΔ, κ.

Subscribe to Δημήτρης Τσοβόλας