Skip to content
Σάββατο, 26 Απριλίου 2025

«Όχι» από την Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη – Αρνήθηκε όλες τις θέσεις που της πρότεινε

Με τον Στέφανο Κασσελάκη συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή η Έφη Αχτιόγλου. Αμέσως μετά, σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους είπε ότι η ίδια δεν εχει τη δυνατότητα να αναλάβει κάποια θέση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου για να συμπληρώσει:  «θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε».

«Συναντηθήκαμε ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις του ευχήθηκα καλή δύναμη. Δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση. Είναι ξαναλέω καθαρά προσωπική άποψη. Νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου και συμπλήρωσε:

«Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε. Ο ίδιος μου είπε για οποιαδήποτε θέση θέλω, δεν αρνήθηκα, εξαρχής ήταν γενική η κουβέντα, είπα ότι προσωπικά δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή