Skip to content
Σάββατο, 26 Απριλίου 2025

Νάσος Ηλιόπουλος: «Η ενημέρωση στην Ελλάδα σε μια φωτογραφία»

Ο Γιώργος Αυτιάς κάλεσε ταυτόχρονα στην εκπομπή του 4 νεοδημοκράτες για να κάνει μια αντικειμενική πολιτική συζήτηση. Οι τέσσερις καλεσμένοι του ήταν ένας υπουργός της ΝΔ, ένας υφυπουργός της ΝΔ, ένας νυν βουλευτής της ΝΔ και μια πρώην γ.γ. και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ!

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επέλεξε να κάνει ένα πολλαπλό τηλεπαράθυρο με τέσσερις καλεσμένους. Μόνο που και οι τέσσερις ήταν από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα καλεσμένοι στην εκπομπή ταυτόχρονα ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης και η πρώην γενική γραμματέας και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Νικολάου.

Δηκτικό ήταν το σχόλιο στο Twitter του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου. «Αυτή είναι η εικόνα της ενημέρωσης στην Ελλάδα του Μητσοτάκη. Αυτός είναι ο λόγος που η χώρα είναι στον πάτο στην ανεξαρτησία του τύπου. Την επόμενη φορά περιμένουμε τον Μητσοτάκη να μιλήσει ως αγρότης για τις επιδοτήσεις», σχολίασε.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή