Τρίτη, 22 Απριλίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κασσελάκης για Τέμπη: 21 μήνες μετά το δυστύχημα έλαβε ο ανακριτής τον «σωστό σκληρό δίσκο»

«Όσα προσκόμματα, μπαζώματα, μονταζιέρες και «εσφαλμένες διατυπώσεις» και να επιστρατεύσετε, είναι χρέος του υγιούς τμήματος του πολιτικού συστήματος να λάμψει η αλήθεια», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Μοιραστείτε το

Έπειτα από 21 μήνες που σημειώθηκε το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα της χώρας με 57 νεκρούς στα Τέμπη, κατασχέθηκε, μόλις την περασμένη Δευτέρα ο σκληρός δίσκος με το βίντεο της φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«21 μήνες μετά το έγκλημα στα Τεμπη έφτασε στα χέρια του ανακριτή ο «σωστός σκληρός δίσκος»! Επί 21 μήνες δεν του είχε παρασχεθεί το βίντεο της φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας γιατί έμπλεξε η γραφειοκρατία λόγω «εσφαλμένης διατύπωσης». Όσα προσκόμματα, μπαζώματα, μονταζιέρες και «εσφαλμένες διατυπώσεις» και να επιστρατεύσετε, είναι χρέος του υγιούς τμήματος του πολιτικού συστήματος να λάμψει η αλήθεια. Το οφείλουμε στα θύματα, στις οικογένειες και στην ελληνική κοινωνία», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ζούμε πάνω σε μια λεπτή γραμμή τύχης με τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας»

Σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη βάζει στο κάδρο την ασφάλεια των μαθητών, με αφορμή την κατάρρευση τμήματος ταβανιού σε Γυμνάσιο του Νέου Ηρακλείου.

«Ένα ακόμα περιστατικό ήρθε να αναδείξει την ανεπάρκεια της κρατικής μηχανής, καθώς χθες το πρωί κατέρρευσε τμήμα του ταβανιού στο 5ο Γυμνάσιο Νέου Ηρακλείου. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ανησυχητική πραγματικότητα: ζούμε πάνω σε μια λεπτή γραμμή τύχης με τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το γεγονός ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε σχολεία, χώρους που θα έπρεπε να είναι ασφαλείς και προστατευμένοι, φανερώνει την πλήρη αδιαφορία και αποτυχία του κράτους να διασφαλίσει τις βασικές προϋποθέσεις για την εκπαίδευση και την ευημερία των πολιτών. Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να αδιαφορεί για τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών, και ιδιαίτερα των παιδιών μας. Πόσο ακόμα θα πορευόμαστε με σλόγκαν το “πάμε κι όπου βγει”, που έχει πλέον την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη;»

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com