Skip to content
Σάββατο, 26 Απριλίου 2025

Η ΝΔ ζητά από τον Τσίπρα να ξαναδιαγράψει τον Κουρουμπλή

Εκ νέου διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από τον ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η Νέα Δημοκρατία. «Ο κ. Κουρουμπλής διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν αποκάλεσε την κυβερνητική πλειοψηφία “δολοφόνους” σε συζήτηση στη Βουλή», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Πειραιώς.

«Προ ημερών ο κ. Κουρουμπλής επέστρεψε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, δήλωσε, απαντώντας στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, ότι δεν μετανιώνει που αποκάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους δολοφόνους», σημειώνει η ΝΔ και καταλήγει:

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν τον ξαναδιαγράψει άμεσα, τότε ο βουλευτής του απηχεί τις απόψεις του αρχηγού του και προφανώς η αρχική διαγραφή του ήταν fake, υποκριτική και προσχηματική!».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή