Φαραντούρης για Τέμπη: Ζητάμε αλήθεια και δικαιοσύνη «Η μνήμη δεν σβήνει και η ευθύνη δεν παραγράφεται»

Δύο χρόνια μετά την τραγωδία των Τεμπών, οι πολίτες κατεβαίνουν ξανά στους δρόμους. Στην Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στις Βρυξέλλες και σε πόλεις σε όλη την Ευρώπη, όπως και την προηγούμενη φορά.
Ειρηνικά, αλλά αποφασιστικά. Θα είμαι εκεί, γιατί η αλήθεια και η δικαιοσύνη δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Ζητάμε απαντήσεις, ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες. Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε απ’ αυτά τα δύο, τότε ας παραδώσει τη σκυτάλη.
Όσοι παρευρεθούμε, το κάνουμε γιατί η μνήμη δεν σβήνει και η ευθύνη δεν παραγράφεται.
ΤΕΜΠΗ: Ζητάμε αλήθεια και δικαιοσύνη
❗Δύο χρόνια μετά την τραγωδία των Τεμπών, οι πολίτες κατεβαίνουν ξανά στους δρόμους. Στην Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στις Βρυξέλλες και σε πόλεις σε όλη την Ευρώπη, όπως και την προηγούμενη φορά.
➡Ειρηνικά, αλλά αποφασιστικά. Θα… pic.twitter.com/kbzFSiDywL
— Νικόλας Φαραντούρης / Nikolas Farantouris (@NFarantouris) February 24, 2025
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή