Ακρίτα για Γιάννη Παπαδόπουλο: Το πρώτο πράγμα που έκανε ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ ήταν να δώσει αύξηση στον εαυτό του
Η 'Ελενα Ακρίτα γράφει ότι η αύξηση στις απολαβές του Γιάννη Παπαδόπουλου είναι περίπου 2.000 ευρώ

Μοιραστείτε το
Στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε η ΕΡΤ τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, με μία αιχμηρή ανάρτηση, άσκησε κριτική στη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης και κυρίως στον νέο πρόεδρό της.
Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει ερώτηση στη Βουλή για την ΕΡΤ, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της δημόσιας τηλεόρασης ήταν να δώσει αύξηση στον εαυτό του.
“Για την ντροπιαστική (συγ)κάλυψη των συγκεντρώσεων για τα #Τέμπη από την ΕΡΤ που έκανε ό,τι μπορούσε για να υποβαθμίσει μια, στην κυριολεξία, κοινωνική κοσμογονία, εμείς οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΣ καταθέτουμε ερώτηση στη Βουλή ζητώντας να λογοδοτήσει η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης την οποία πληρώνουμε από την τσέπη μας” έγραψε χαρακτηριστικά.
“Για την ιστορία, ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ Γιάννης Παπαδόπουλος, ακόμα δεν ανέλαβε τη θέση και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να δώσει αύξηση 38,24% περίπου 2.000 ευρώ στον εαυτό του. Συγκεκριμένα, με κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφουν ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Παύλος Μαρινάκης και ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Αθανάσιος Πετραλιάς, αυξάνονται οι αποδοχές των δύο ανώτατων στελεχών της ΕΡΤ” πρόσθεσε.
Δείτε την ανάρτηση:
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.