Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ποτάμι

Το Ποτάμι για την παραίτηση Θεοχάρη: Θα άλλαζαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι μετά το συνέδριο

Αναμενόμενη εξέλιξη χαρακτηρίζουν στο Ποτάμι την αλλαγή κοινοβουλευτικών εκπροσωπων, ανεξάρτητα από την επιλογή του Χάρη Θεοχάρη να παραιτηθεί από την εν λόγω θέση. 

«Ετσι κι αλλιώς, μετά το συνέδριο θα άλλαζαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι», ανέφεραν σε ένα πρώτο σχόλιο για την απόφαση του κ. Θεοχάρη να παραιτηθεί από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Θεοχάρης εκφράζει την απογοήτευσή για το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος δεν πάρθηκαν «αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού», σημειώνοντας ότι ο ίδιος εξέθεσε «με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα» τις ενστάσεις του για την στρατηγική αλλά και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος.

«Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις», τονίζει ο κ. Θεοχάρης και απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη προσθέτει:

«Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά. Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω βουλευτής του».