Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Φεβρουαρίου για κάθε ταμείο

Σε περίπου επτά ημέρες θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, από τις 22 Ιανουαρίου 2021 έως τις 28 του ίδιου μήνα οι δικαιούχοι θα λάβουν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Εγκρίθηκαν τρία νέα έργα ΣΔΙΤ, προϋπολογισμού 477 εκατ. ευρώ

Τρία νέα έργα Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εγκρίθηκαν σήμερα από τη Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, στην οποία συμμετείχε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής και παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Γιώργος Καραγιάννης.

Αναστολές Ιανουαρίου: Παράταση για αιτήσεις - Ποτέ υποβάλλονται από επιχειρήσεις, εργαζόμενους

Παράταση δόθηκε από το υπουργείο Εργασίας για τις αναστολές Ιανουαρίου επιχειρήσεων κι εργαζόμενων που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού. Οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων στην ΕΡΓΑΝΗ θα υποβληθούν από τις 19 έως τις 31 Ιανουαρίου για τις αναστολές του Ιανουαρίου 2021.

Αναδρομικά: Σήμερα η κρίσιμη δίκη του ΣτΕ - Τα ποσά που διεκδικούν οι συνταξιούχοι

Σήμερα, Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου στην πιλοτική δίκη - σταθμός του ΣτΕ θα κριθεί η νομιμότητα ή μη για την καταβολή των αναδρομικών επικουρικών συντάξεων αλλά και των Δώρων για το 11μηνο (Ιουνίου του 2015 - Μαΐου 2016) στους παλαιούς συνταξιούχους (πριν από τον Μάιο του 2016).

Θάνος Τσαγκάρης (γ.γ. ΕΣΑ) - Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (πρόεδρος ΕΕΑ) - Νίκος Καλάκος (πρώην ΕΤΕΑΠ)

Ο Θάνος Τσαγκάρης γενικός γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και ο Νίκος Καλάκος πρώην γενικός Διευθυντής στπ Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών ΕΤΕΑΕΠ στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τον Γιώργο Σιαδήμα

 

 

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι - Ημερομηνίες ανά Ταμείο

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, από τις 22 Ιανουαρίου 2021 έως τις 28 του ίδιου μήνα οι δικαιούχοι θα λάβουν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Αναδρομικά συνταξιούχων: Αναβάλλεται για Μάρτιο η δίκη των συνταξιούχων του Δημοσίου

Παράταση αγωνίας για τους συνταξιούχους του Δημοσίου καθώς η δίκη στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τα αναδρομικά, που επρόκειτο να γίνει σήμερα μόνο με κατάθεση φακέλων και χωρίς φυσική παρουσία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναβλήθηκε για τις 11 Μαρτίου 2

Σε πορεία υλοποίησης το Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής

Ως τις 20 Ιανουαρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2021 H Περιφέρεια Αττικής σε αυτή την ιδιαίτερη λόγω υγειονομικής κρίσης συγκυρία, στηρίζει έμπρακτα τις Μικρές και Πολύ Μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Συντάξεις: Τα τρία νέα πακέτα των αναδρομικών που «ξεκλειδώνουν» μέχρι τον Απρίλιο

Τρία πακέτα αναδρομικών (μαζί με αυξήσεις συντάξεων) περιμένουν οι συνταξιούχοι το δίμηνο Μαρτίου - Απριλίου, ενώ αυτή την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να γίνει η πιλοτική δίκη του ΣτΕ, στην οποία θα κριθεί η υπόθεση με τα νέα αναδρομικά ύψους 2,5 δισ.

Η MYTILINEOS προσφέρει περιβαλλοντικές λύσεις για την διαχείριση επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων

Η MYTILINEOS S.A. (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US), ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας μέσω της θυγατρικής της ZEOLOGIC Α.Ε.Β.Ε. με την εταιρεία INWASTE Α.Ε., για τον σχεδιασμό, προμήθεια και κατασκευή πρότυπης μονάδας επεξεργασίας Επικίνδυνων και Μη Στερεών Απόβλητων και Ιλύων στην Ελλάδα.

Τρέμει η κυβέρνηση το ξέσπασμα των μικρομεσαίων

ΒΡΑΖΟΥΝ στην κυριολεξία οι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι, οι οποίοι σηκώνουν το βάρος της κρίσης που έχει προκαλέσει η εφιαλτική πανδημία.

Η οργή έχει ξεχειλίσει γιατί τα μέτρα στήριξης που έχει πάρει μέχρι τώρα η κυβέρνηση είναι ανεπαρκή και οδηγούν σε μαζικές πτωχεύσεις επιχειρήσεων.

Μείωση ενοικίου: Πότε πληρώνεται η αποζημίωση για Νοέμβριο - Δεκέμβριο

Το ποσό που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων, μετά την απόφαση για μείωση ενοικίου για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, είναι ακατάσχετο, δεν υπόκειται σε οποιονδήποτε φόρο, τέλος, εισφορά ή άλλη κράτηση υπέρ του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένης και

Επίδομα 534 ευρώ: Καταβάλλεται σήμερα σε 645.054 εργαζομένους

Σήμερα, 12 Ιανουαρίου θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ σε 645.054 δικαιούχους εργαζόμενους που μπήκαν σε καθεστώς αναστολής τον μήνα Δεκέμβριο. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για τις αναστολές Δεκεμβρίου συνολικά θα καταβληθεί το ποσό των 325,7 εκατ.

Καφούνης (ΕΣΑ)- Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Έχουν στοχοποιηθεί δύο κλάδοι-Κάποιοι παίζουν σκάκι στην πλάτη μας

► Ο Σταύρος Καφούνης πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ): Οι λοιμωξιολόγοι αποφασίζουν από την άνεση των γραφείων του - Να επαναξιολογηθεί ο τρόπος λειτουργίας των Σούπερ Μάρκετ με πολλά άτομα μέσα

Βασίλης Κορκίδης: 1 στις 3 επιχειρήσεις θα κλείσουν-Περίπου 80.000 λουκέτα και 180.000 άνεργοι

Ο Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής στο Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη

Τι ζητούν από τον πρωθυπουργό οι έμποροι της Αθήνας

Επιστολή στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με προτάσεις απέστειλε ο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, ευελπιστώντας στην άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης, καθώς, όπως σημειώνει, το εμπόριο της χώρας βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση στη μεταπολεμική του ιστορία, αναφέρει το ΑΠΕ.

Subscribe to ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ