Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιώργος Πιτσιλής: Οι φορολογούμενοι γλίτωσαν 1,8 εκατ. επισκέψεις στην εφορία εν μέσω πανδημίας

Κάνοντας χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) οι φορολογούμενοι γλίτωσαν περισσότερες από 1, 8 εκατομμύρια επισκέψεις στις εφορίες εν μέσω πανδημίας, δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, κατά τη διάρκεια παρουσίασης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ για φυσικά πρόσωπα, επαγγελμ

Ακίνητα: Σε ποιες περιοχές θα συνεχιστεί η άνοδος των τιμών

Οι εκτιμήσεις για την αγορά ακινήτων από όπου και εάν προέρχονται, εγχώριους και διεθνείς οικονομικούς αναλυτές χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και οίκων αναλύσεων, είναι περισσότερο από ποτέ άλλοτε στο παρελθόν συγκλίνουσες και κάνουν λόγο για αλλαγή σελίδας.

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα καταβληθεί - Υπολογίστε το ποσό

Πλησιάζει το τέλος της αναμονής για το δώρο των Χριστουγέννωνγια τους εργαζόμενους, καθώς η προθεσμία καταβολής από τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα λήγει σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, σε περίπου ένα μήνα. Συγκεκριμένα, τα ποσά θα πρέπει να έχουν μπει στους λογαριασμούς των εργαζομένων έως την 21η Δεκεμβρίου 2021.

Αναδρομικά συνταξιούχων: Ποιοι δικαιούχοι θα πληρωθούν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου

Εμβόλιμη πληρωμή σήμερα Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στα αναδρομικά συνταξιούχων καθώς θα καταβληθούν ποσά σε 12.173 συνταξιούχους που υπέβαλαν αίτημα συνταξιοδότησης, μετά τον Μάιο του 2016 και είχαν πάνω από 30 έτη ασφάλισης, καθώς όπως ανέφερε ο ΕΦΚΑ, ολοκληρώθηκε ο επανυπολογισμός

ΣΥΝ-EΡΓΑΣΙΑ: Την Παρασκευή 26/11 οι πληρωμές του Οκτωβρίου - Οι δικαιούχοι

Στην πληρωμή συνολικά 36.515 δικαιούχων, εργαζομένους ενταγμένους στον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, προχωρά το Υπουργείο Εργασίας σήμερα Παρασκευή 26/11. Αφορά την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας για τον Οκτώβριο και το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 7,6 εκατ. ευρώ.

Black Friday: Ο δεκάλογος που θα σώσει τους καταναλωτές από τις «παγίδες» της αγοράς

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με την ευκαιρία της Black Friday και με σκοπό την προστασία του καταναλωτικού κοινού, ανακοίνωσε τον δεκάλογο της Black Friday που φέτος είναι στις 26 Νοεμβρίου.

Η WIND Ελλάς ανακοινώνει την δημιουργία της Hellenic Open Fiber (HOF)

Η WIND Ελλάς, ανακοινώνει την ίδρυση της Hellenic Open Fiber, μίας εταιρείας που στόχο θα έχει την επιτάχυνση της ανάπτυξης των δικτύων νέας γενιάς, με ιδιαίτερη έμφαση στα δίκτυα οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home) ή την επιχείρηση (Fiber to the Office).

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Ποιοι δικαιούχοι θα πληρωθούν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Συνεχίζεται η διαδικασία της καταβολής των συντάξεων Δεκεμβρίου και σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο να πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ.

Τέλη κυκλοφορίας: Πώς γίνεται η πληρωμή τους μέσω του myCAR με τον QR code - Οι πίνακες με τα ποσά ανά όχημα

Στην πλατφόρμα myCAR της ΑΑΔΕ, που έχει ανοίξει από τα μέσα Νοεμβρίου, βρίσκονται αναρτημένα τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων για το 2022 και μέσω αυτής οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να τα θέσουν σε σε ψηφιακή ακινησία/κυκλοφορία καταθέτοντας ψηφιακά τις πινακίδες του, χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη στη ΔΟΥ

ΕΝΦΙΑ 2022: Περίπου 2,5% - 3% μικρότερος - Πότε είναι η πρώτη δόση

Χαμηλότερος θα είναι ο ΕΝΦΙΑ που θα κληθεί να πληρώσει η συντριπτική πλειονότητα των ιδιοκτητών ακινήτων για το 2022 παρότι θα ενσωματωθούν οι νέες αντικειμενικές αξίες ώστε να υπολογιστεί ο φόρος και οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό είναι αυξημένες σε σχέση με αυτές που ισχύουν σήμερα.

Απολιγνιτοποίηση : Με ένα ευρώ θα περάσουν οι εκτάσεις της ΔΕΗ στο κράτος, που θα αναλάβει την αποκατάσταση

«Τα εδάφη έρχονται στο Δημόσιο για να μπορέσει να γίνει η αποκατάσταση από το Ταμείο Ανάκαμψης» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Θεσσαλονίκη: Αυξημένες κατά 23,7%, οι εξαγωγές ένδυσης κλωστοϋφαντουργίας στο 9μηνο φέτος

Σε 1,4 δισ. ευρώ ανήλθαν στο εννεάμηνο φέτος οι εξαγωγές ένδυσης και κλωστοϋφαντουργίας στη χώρα μας, έναντι του 1,1 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο περσινό διάστημα (+23,7%), όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδας (ΣΕΠΕΕ).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Subscribe to ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ