Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άρχισαν τα όργανα

Άρχισαν τα όργανα

Έχει πέσει μια φαγωμάρα στο γαλάζιο στρατόπεδο; Αν δει κανείς την εικόνα στη Βουλή έτσι φαίνεται.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές εμφανίζουν προτάσεις που δεν γίνονται αποδεκτές. Βουλευτές επίσης διαφοροποιούνται ακόμα και σε θέματα συμπεριφοράς και επικοινωνίας, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της κ. Όλγας Κεφαλογιάννη που είπε στο Δελτίο Ειδήσεων του Κontra Channel ότι «οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα» και ότι η ίδια είναι «υπέρ της αυτοκριτικής» αναφορικά με την ποδηλατάδα.

Υπάρχουν όμως διαφωνίες ειδικά σε ό,τι αφορά στη διαχείριση της πανδημίας. Μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων αρχίζουν και παίρνουν αποστάσεις από την κυβερνητική γραμμή. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το διπλό σύστημα καταγραφής κρουσμάτων ή οι ελλείψεις με τα τεστ. Όπως και οι γενικότερες αδυναμίες που έχουν συμβάλλει στη μεγέθυνση της πανδημίας που βιώνουμε τώρα. Δεν μπορεί επίσης να περάσει απαρατήρητο και το γεγονός ότι υπάρχει αντιπαράθεση και μεταξύ των γιατρών.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (νοσοκομειακοί γιατροί) Ματίνα Παγώνη, με εξώδικο ζητά από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣΑ) Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, να αποσύρει τις καταγγελίες ότι ιδιώτες γιατροί που εντάχθηκαν σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, δέχθηκαν μπούλινγκ από τους νοσοκομειακούς γιατρούς. Ενώ μηνυτήρια αναφορά κατά των κυβερνητικών αρμοδίων στον χώρο της Υγείας καταθέτει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος για τις «εγκληματικές ευθύνες» τους, για την κατάσταση που έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία της χώρας εν μέσω της πανδημίας.