Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λούλης: «Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος»

«Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος. Είναι "σεξισμός"’. Δεν μπορούμε να δείχνουμε έναν άντρα να προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει ένα λάθος. Είναι "σεξισμός"», είπε ο Χρ. Λούλης.  

ΠΟΕΣΥ: Μέτρα στήριξης του Τύπου και των δημοσιογράφων εδώ και τώρα

Η πανδημία του κορωνοιού με τις δυσμενείς επιπτώσεις της και στο χώρο του Τύπου, έχει ανατρέψει πλήρως τις εργασιακές σχέσεις των δημοσιογράφων, καθιστώντας πιο δύσκολη την αξιόπιστη ενημέρωση, ειδικά αυτή την περίοδο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει:

Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος: Να μπει τέλος στις fake συνεντεύξεις Τύπου των υπουργών

Ανακοινώσεις διαγγελματικού τύπου βαφτίζονται λάθρα συνεντεύξεις τύπου, μόνο που απουσιάζει το βασικό συστατικό των δημοσιογραφικών ερωτήσεων – αλήθεια, πόσο δύσκολο θα ήταν, μετά από δύο μήνες, να οργανωθεί έστω μία πραγματική συνέντευξη τύπου με τηλεδιάσκεψη από το πολυδιαφημισμένο από τον πρωθυπουργό νέο ψηφιακό κράτος; αναρωτιέται η Συσπείρω

Επίθεση με μολότοφ τα ξημερώματα στα γραφεία του ΣΚΑΪ

πίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, περίπου στις 03:00 η ώρα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Καλημέρα», την επίθεση πραγματοποίησαν τέσσερα άτομα, ενώ η Αστυνομία έφτασε άμεσα στον σταθμό στο Φάληρο και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Subscribe to MEDIA