Νότης Χριστοδούλου: «Η μητέρα μου έλεγε ότι “το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π…”»
Μοιραστείτε το
Στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (01/03) ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος μίλησε για το γεγονός πως η μητέρα του δεν κατάφερε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του αλλά και τα τελευταία λόγια που του είπε, πριν φύγει από τη ζωή.
Διαβάστε ακόμα: Πόλεμος στην Ουκρανία: Live οι εξελίξεις της 7ης ημέρας – Στα χέρια των Ρώσων η Χερσώνα – 21 νεκροί στο Χάρκοβο
«Με το που έφυγε η μητέρα μου ένιωσα μια τεράστια θλίψη κι έναν τεράστιο θυμό, ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με αποδέχτηκε ποτέ. Αν το δούμε από έξω για ένα παιδί χωρισμένων γονιών, που δεν έχει το αντρικό πρότυπο κι όλος ο άξονας της ζωής του είναι η μητέρα του, καταλαβαίνεις ότι αν μη τι άλλο η αποδοχή της μητέρα του είναι το πρωτεύον» σημείωσε ο Νότης Χριστοδούλου.
Ενώ δεν με αποδέχτηκε αυτά τα 15 χρόνια, τα τελευταία λόγια που άκουσα από την μητέρα μου με όλη τη δύναμη που είχε και κρατώντας το κινητό, ήταν τα εξής: Μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου; Είπε το όνομά του. Της λέω κάτσε ρε μάνα που θα τον πάρουμε τηλέφωνο. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και θα έρθω ξανά. Στο δρόμο έμαθα ότι έπαθε ανακοπή….Από μικρός λάτρευα το κλασικό μπαλέτο και χόρευα στο σχολείο. Έλεγαν στη μητέρα μου ότι το παιδί πρέπει να ασχοληθεί… Της έλεγαν οι φίλες ότι το παιδί έχει κλίση κι εκείνη έλεγε όχι το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π…ς» είπε ο Νότης Χριστοδούλου.
Όσο για το τι κάνει σήμερα και συγκεκριμένα με τι ασχολείται για να ζει, είπε: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με το ταλέντο μου, με την αυτοθεραπεία μου, με τον χώρο αυτόν που είναι ο χώρος του design. Πριν από το Fame Story δούλευα στην μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρία σαν σκηνογράφος. Είχα δουλέψει με πολύ σημαντικούς σκηνοθέτες. Είχα κοιμηθεί σε πλατό. Εγώ στα 17 κοιμόμουν σε πλατό για να ετοιμάσω το σκηνικό για το αυριανό γύρισμα. Τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής μου ασχολούμαι με αυτό που ήθελα και που μου βγαίνει αβίαστα (…) Έχω κάνει σκηνικά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έχω κάνει σκηνογραφία για την Δήμητρα Γαλάνη, τη Νατάσα Μποφίλιου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.