My Style Rocks: Νικήτρια η Μορτασία

Ολοκληρώθηκε το «My Style Rocks», με τη Μορτασία να καταφέρνει τελικά, να κερδίσει τον τίτλο της νικήτριας και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η Αμάντα Μανωλάκου, η Απολλεών, η Διονυσία Κουκίου, η Μιμή Μακρή και η Μορτασία ήταν οι φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού, με την τελευταία να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή βαθμολόγησαν για τελευταία φορά τα looks των διαγωνιζόμενων, όμως το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που πήρε την τελική απόφαση.

Όλα τα λουκ που έφερε η Μορτασία άφησαν άφωνους τους κριτές, οι οποίοι τόνιζαν συνεχώς την πρόοδό της στον διαγωνισμό μόδας. Στις αρχές της συμμετοχής της, είχε καταφέρει να στρέψει πάνω της τα βλέμματα με το «γκόθικ» στυλ της και την έντονη προσωπικότητα που έχει, όμως αποδείχθηκε πως διαθέτει μεγάλο ταλέντο στη μόδα.

To στέμμα της «Βασίλισσας του στυλ» της παρέδωσε η περσινή νικήτρια του «My Style Rocks», Όλγα Κοτλιδά. Αμέσως, η Μορτασία έκανε την τελευταία της πασαρέλα και γύρισε στους κριτές, για να τους ευχαριστήσει για τη βοήθειά τους στον διαγωνισμό.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή