“Όλο το 24ωρο έχω λόγια του Κώστα στο κεφάλι μου και σήμερα ξέρω τα λόγια που λέει, αν είναι κάπου και με βλέπει” ομολογεί η Μαρία Παναγοπούλου.
Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου που έγραψε η Μαρία Παναγοπούλου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου για τον Alpha. Μάλιστα, η χήρα του αείμνηστου Κώστα Χαρδαβέλλα εξήγησε τον λόγο που αν την έβλεπε σήμερα από κάπου θα ήταν απογοητευμένος για τα μαύρα της ρούχα.
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εάν ο Κώστας είναι κάπου τώρα, έχει την έγνοια τη δική μου και του Κωνσταντίνου. Ξέρω ότι θα είναι πάρα πολύ απογοητευμένος που φοράω μαύρα, σίγουρα όμως δεν φοράω μαύρα γιατί θα το ήθελε ο Κώστας καθώς τα αντιπαθούσε. Φοράω μαύρα γιατί τα έχω ανάγκη και αισθάνομαι ότι η Μαρία, που ήταν με τον Κώστα 33 χρόνια, δεν είναι η ίδια πια. Έχει αλλάξει, είναι διαφορετική και έχω ανάγκη τα μαύρα ρούχα σ’ αυτή τη μετάβαση».
«Όπως μου είπε και ένας φίλος ψυχίατρος, «είναι πολύ εγωιστικό αυτό που κάνεις» αλλά ναι, είναι η εγωιστική μου αντίδραση στην απώλεια
«Όλο το 24ωρο έχω λόγια του Κώστα στο κεφάλι μου και σήμερα ξέρω τα λόγια που λέει, αν είναι κάπου και με βλέπει. Μου λέει… προχωράμε, είσαι δυνατή, πάμε να παρουσιάσουμε το βιβλίο» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μαρία Παναγοπούλου στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpgha.