Τρίτη, 1 Απριλίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κωνσταντίνος Μουταφτσής για Σέρρες: «Υπάρχει ο Πάνος Νάτσης, δεν το λέω πνευματικά ή μεταφυσικά»

Μοιραστείτε το

Ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά το πρωινό της Παρασκευής. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς του Γιώργου Καπουντζίδη καθώς και την αναγκαία αντικατάσταση του αείμνηστου Πάνου Νάτση από τον Γιώργο Ζυγούρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής σημείωσε αρχικά πως «κάποια στιγμή πάγωσε το πρότζεκτ για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Σέρρες. Κάποια στιγμή, μάλιστα, νομίζω πως ανακοινώθηκε σε εμάς ότι μάλλον δεν θα γίνει».

«Στην ανάγνωση των νέων επεισοδίων ήταν η πρώτη επαφή που είχαμε με τον Γιώργο Ζυγούρη. Εγώ τον ήξερα και χάρηκα πολύ γιατί ξέρω ότι θα του πάει και είναι καλό παιδί, που εν τέλει έχει σημασία».

«Υπάρχει ο Πάνος, δεν το λέω τώρα πνευματικά ή μεταφυσικά και αυτά. Υπάρχει. Δεν είναι συγκρίσιμο, ο Γιώργος Ζυγούρης φέρνει κάτι άλλο, κάτι πάρα πολύ ωραίο επίσης. Οπότε μπορούμε να το δούμε μόνο θετικά το ότι έχουμε δύο πολύ ωραίες, διαφορετικές ερμηνείες πάνω σε έναν ίδιο ρόλο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.