Τρίτη, 22 Απριλίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Δεν μας εκβιάζει κανείς να μιλήσουμε, ζούμε σε μία δημοκρατική κοινωνία»

Μοιραστείτε το

Την Κατερίνα Παπακωστοπούλου συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε γνωστό bar restaurant το βράδυ της Πέμπτης (30/1). Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις των Αναδιώτη-Σερβετάλη για τις εκτρώσεις, εκφράζοντας την άποψή της για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

«Ζούμε σε μία δημοκρατική κοινωνία, που όλοι μπορούμε να ερωτηθούμε για τα πάντα και να απαντήσουμε. Επίσης, μπορούμε και να αρνηθούμε να απαντήσουμε, δεν μας εκβιάζει κανείς να μιλήσουμε για κάτι. Και φυσικά δεν θα αποκλείσουμε τους ανθρώπους από το να έχουν την άποψή τους», σημειώνει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

«Από ‘κει και πέρα, το ποιον θα πιστέψουμε, ποιον θα θαυμάσουμε και με ποιον θα συμπορευτούμε, είναι καθαρά δικό μας θέμα», ξεκαθαρίζει η δημοσιογράφος στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com