Φαίη Σκορδά: «Έχει ο Άρης Πορτοσάλτε επιχειρήματα; Τα λέει άνθρωπος αυτά που έχει πει για τα Τέμπη;»

Μοιραστείτε το
Η ομάδα του Buongiorno εξέφρασε έντονη κριτική κατά του Άρη Πορτοσάλτε, μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος, μετά το σιδηροδρομικό ατύχημα στα Τέμπη, είχε δηλώσει ότι τα 57 θύματα ήταν μια «θυσία» για τον εκσυγχρονισμό του ΟΣΕ και των υποδομών του. «Υπάρχει κάποια επιχειρηματολογία από τον Πορτοσάλτε; Δεν θα μιλήσω ως δημοσιογράφος αλλά ως τηλεθεατής. Οι απόψεις του συχνά σχετίζονται με προσωπικές του θέσεις και με την ανθρώπινη διάσταση ενός θέματος. Δεν κρίνω το δημοσιογραφικό του έργο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.
«Έχουμε συνεργαστεί με τον Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, και από τότε έχει δείξει προτίμηση στη Δεξιά. Η σύνδεσή του με τη Νέα Δημοκρατία τον έχει διαμορφώσει και ο δημόσιος λόγος του πολλές φορές υπερβαίνει τα όρια. Έχουμε δει δημοσιογράφους να είναι σε μισθολόγια κομμάτων. Η ρητορική του έχει την ακραία διάσταση ενός διαδικτυακού τρολ, δεν μπορεί να αποτελεί επιχείρημα κανενός κόμματος ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι Χρυσαυγίτισσα», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
«Μου θυμίζει παλαιότερες εποχές, όταν κουκουλοφόροι έδειχναν και κατηγορούσαν συγκεκριμένα άτομα. Σήμερα, έχουμε δημοκρατία, και το να με στοχοποιήσει ο Πορτοσάλτε είναι για μένα τιμή. Στο παρελθόν αυτό θα σήμαινε φυλάκιση, αλλά έτσι λειτουργούμε τώρα. Ό,τι είναι αντίθετο στην ιδεολογία του, το καταρρακώνει χωρίς αισθητική, χωρίς πολιτική ωριμότητα», πρόσθεσε. Η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Όταν λέει ότι μετά το δυστύχημα στα Τέμπη είναι η κατάλληλη στιγμή να εκσυγχρονίσουμε τα τρένα, αυτό δεν σχετίζεται με τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, αλλά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη ζωή και την αξία της ανθρώπινης ζωής».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.