Βατικανό: «Ο πάπας επιθυμεί να είναι παρών στην αυριανή λειτουργία και να ευλογήσει τους πιστούς»

Μοιραστείτε το
«Ο πάπας επιθυμεί να είναι παρών στην αυριανή λειτουργία και να ευλογήσει τους πιστούς» σύμφωνα με την Αίθουσα Τύπου του Βατικανού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση, ο πάπας Φραγκίσκος επιθυμεί να είναι, παρών, αύριο στον ‘Αγιο Πέτρο για την λειτουργία του Πάσχα και για να ευλογήσει στη συνέχεια τους πιστούς, με την καθιερωμένη ευλογία «Urbi et Orbi», προς την Πόλη και τον Κόσμο.
ADVERTISEMENT
Βατικανό: Η παρουσία του Πάπα στην τελετή θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της υγείας του
Στην ανακοίκωση του Βατικανού προστίθεται παράλληλα, ότι η παρουσία του Φραγκίσκου στην αυριανή θρησκευτική τελετή θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της υγείας του, όπως και από τις καιρικές συνθήκες.
Η τελική απόφαση, δηλαδή, αναμένεται να ληφθεί λίγο πριν από την έναρξη της λειτουργίας.
Θεωρείται βέβαιο, παράλληλα, ότι ο ποντίφικας επιθυμεί και να χαιρετήσει τους πιστούς, σε μια τόσο σημαντική ημέρα για τη Χριστιανοσύνη.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.