Titan: Η OceanGate συνεχίζει να διαφημίζει αποστολές με το υποβρύχιο

Λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα του υποβρυχίου “Titan” και έπειτα από τον πιθανό εντοπισμό ανθρώπινων λειψάνων στα συντρίμμια του, η εταιρεία της OceanGate εξακολουθεί να διαφημίζει αποστολές στα βάθη του Ατλαντικού μέσω του ιστοτόπου της, σύμφωνα με την εφημερίδα The Independent.
Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν πληροφορίες ότι η OceanGate θα έκλεινε επ’ αόριστον, καθώς σε ταξίδι που διοργανώθηκε από τη συγκέκριμενη εταιρεία πέντε άτομα, εκ των οποίων και ο CEO της, Stockton Rush, σκότωθηκαν, όταν το υποβρύχιο Titan διαλύθηκε.
Παρ’όλα αυτά, μία εδβομάδα μετά την επιβεβαίωση του θανάτου των επιβαινόντων, ο ιστότοπος της εταιρείας συνεχίζει να διαθέτει διαθέσιμες ημερομηνίες για δύο οκταήμερες αποστολές για το 2024.
Ωστόσο, το μέλλον της εταιρείας παραμένει αβέβαιο, με την New York Post να αναφέρει ότι όλα τα προγραμματισμένα ταξίδια με το υποβρύχιο έχουν ακυρωθεί.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης