Skip to content
Κυριακή, 27 Απριλίου 2025

Προκαλεί η Τουρκία – «Η Ελλάδα αποτελεί κορυφαίο καταφύγιο για τους τρομοκράτες»

Προκλητικό για ακόμα μια φορά έγινε το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu το οποίο φιλοξενεί άρθρο με τίτλο: «Η Ελλάδα αποτελεί κορυφαίο καταφύγιο για τους τρομοκράτες της FETO που διαφεύγουν από τη Δικαιοσύνη μετά το πραξικόπημα του 2016»

Υπενθυμίζεται ότι σαν σήμερα, πριν 6 χρόνια, είχε γίνει η απόπειρα πραξικοπήματος κατά της κυβέρνησης Ερντογάν.

Το Anadolu στηριζόμενο σε εκτιμήσεις του ελληνικού Τύπου ανέφερε πως από τις 15 Ιουλίου περίπου 20.000 τούρκοι πολίτες εκ των οποίων περισσότεροι ήταν μέλη της FETO πέρασαν στην Ελλάδα μέσω των νησιών του Αιγαίου και του Έβρου ποταμού, ενώ 9.000 από αυτούς ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Η Τουρκία δείχνει να επιλέγει τον δρόμο της όξυνσης στις σχέσεις της με την Ελλάδα, όξυνση που μέχρι στιγμής η χώρα μας δεν έχει αφήσει ποτέ αναπάντητη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή