Κυριακή, 20 Απριλίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Δώρα Γκουντούρα δεν τα κατάφερε στα προημιτελικά – Λύγισε μπροστά στην κάμερα

Η Ελληνίδα ξιφομάχος πραγματοποίησε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση στο Παρίσι, όμως δεν προκρίθηκε στις «4» του Ολυμπιακού Τουρνουά ξιφασκίας, κυρίως χάρη σε αμφιλεγόμενες αποφάσεις των διαιτητών

Μοιραστείτε το

Η Δώρα Γκουντούρα έδωσε το δυσκολότερο παιχνίδι της έως τώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η μάχη ήταν οριακή, με τις δύο αθλήτριες να εναλλάσσονται στο σκορ. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 7-5, η 27χρονη κατάφερε να κλείσει τον Α’ Γύρο στο 8-7 υπέρ της.

Στον Β΄ Γύρο η ισορροπία συνέχισε να υφίσταται, έως ότου η Μανόν Απιθί-Μπρουνέ έφτασε στο 14-12. Η Ελληνίδα μείωσε σε 14-13, στη συνέχεια πήρε πόντο αλλά ο διαιτητής ακύρωσε τη φάση. Αμέσως μετά ακυρώθηκε νέος πόντος που ήταν δύσκολο να αποδοθεί και εν τέλει η… γηπεδούχος έκανε το 15-13 για να πάρει την πρόκριση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και ο προπονητής της, σχολίασαν την αναμέτρηση στην κάμερα της ΕΡΤ, με την 27χρονη να ξεσπά σε λυγμούς.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com