Skip to content
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2025

Μάικλ Τζάκσον: Ο γιος του πάει τη γιαγιά του στο δικαστήριο σχετικά με τα κεφάλαια της περιουσίας του τραγουδιστή

Ο 22χρονος γιος του Μάικλ Τζάκσον πάει στα δικαστήρια τη γιαγιά του.

Ο Μπίγκι, πρώην γνωστός ως Μπλάνκετ, κατέθεσε αίτηση για να εμποδίσει την Κάθριν Τζάκσον να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της περιουσίας του αείμνηστου βασιλιά της ποπ για να χρηματοδοτήσει μια συνεχιζόμενη νομική διαμάχη, σύμφωνα με το TMZ.

Το πρακτορείο ανέφερε την Τετάρτη (20/03) ότι, ενώ ο Μπίγκι είχε προηγουμένως συμμαχήσει με την 93χρονη Κάθριν εναντίον των εκτελεστών της περιουσίας του Τζάκσον, έκανε τελικά στροφή έπειτα από μια δικαστική απόφαση νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Σε εκείνη την απόφαση, ο δικαστής τάχθηκε υπέρ των εκτελεστών για τη χρήση των χρημάτων του θρυλικού τραγουδιστή για μια αδιευκρίνιστη επιχειρηματική συμφωνία.

Τώρα, όμως, η Κάθριν ασκεί έφεση κατά της απόφασης αυτής, αλλά ο εγγονός της δεν είναι πλέον στο πλευρό της, καθώς φέρεται να πιστεύει ότι είναι απίθανο να κερδίσει.

Ο Μπίγκι είναι ο μικρότερος γιος του Μάικλ, ο οποίος ήρθε μέσω παρένθετης μητέρας το 2002. Τα μεγαλύτερα αδέλφια του, είναι ο Πρινς και η Πάρις.

Παρόλο που ο Μπίγκι έχει παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, έγινε πρωτοσέλιδο σε μια σπάνια έξοδό του την περασμένη εβδομάδα.

Ενώ η 25χρονη αδελφή του έχει ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού και ο 27χρονος αδελφός του έχει πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων, ο Μπίγκι ενδιαφέρεται για τον κινηματογράφο.

Φωτογραφία: Shutterstock, EPA

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή