Skip to content
Κυριακή, 27 Απριλίου 2025

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες από το νέο περιστατικό ένοπλης βίας στο Μέριλαντ

Νέο αιματηρό περιστατικό ένοπλης βίας συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος εισέβαλε, το απόγευμα της Πέμπτης (τοπική ώρα) σε ένα εργοστάσιο στο Μέριλαντ και άνοιξε πυρ αδιακρίτως εναντίον εργαζομένων!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σφαίρες του ενόπλου χτύπησαν αρκετά άτομα ενώ προς το παρόν δεν διευκρινίζεται η σοβαρότητα της κατάστασης των τραυματιών. Σημειώνεται πως το γραφείο του σερίφη νωρίτερα έκανε λόγο για «πολλά θύματα».

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος είναι ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του.

«Στις 9 Ιουνίου 2022, περίπου στις 2:30 μ.μ. το Γραφείο Σερίφη της Ουάσινγκτον απάντησε στην Columbia Machine Inc., 12912 Bikle Road, Smithsburg, MD, για αναφορές ενεργού σκοπευτή. Μονάδες ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν 4 θύματα, εκ των οποίων 3 απεβίωσαν στο σημείο και ένα τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ύποπτος διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος πριν την άφιξη των αστυνομικών. Η περιγραφή του κυκλοφόρησε γρήγορα σε επιπλέον μονάδες που ανταποκρίθηκαν και η Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ εντόπισε το όχημα του στην περιοχή Maplesville Road και Mount Aetna Road, ανταλλάχθηκαν πυροβολισμοί μεταξύ του υπόπτου και ενός αστυνόμου. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη», αναφέρει στο Facebook το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Ουάσιγκτον.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή