Skip to content
Σάββατο, 26 Απριλίου 2025

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακη και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων – Τους 10 έφτασαν οι προφυλακισμένοι

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για το αδίκημα τον γενετήσιων πράξεων έναντι αμοιβής με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενος ισχυρίστηκε πως είχε επικοινωνία με το κορίτσι, αλλά δεν αποδέχθηκε ότι την βίασε. Παράλληλα, είπε ότι νόμιζε πως το κορίτσι ήταν 16 ετών κι ότι της έδωσε κάποια χρήματα για να την βοηθήσει κι όχι για να την βιάσει επί χρήμασι. Ωστόσο η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεσης την ασφάλεια τον αναγνώρισε ως έναν από τους κακοποιητές της και η βαρύτητα της τοποθέτησής της, ήταν αρκετή για να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για την ενοχή του 43χρονου.

Οι Αρχές έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του, όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο τάμπλετ, πέντε σκληρούς δίσκους, πέντε κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή