Skip to content
Κυριακή, 27 Απριλίου 2025

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 43 του ο Παύλος Μυροφορίδης

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον θάνατο του Παύλου Μυροφορίδη σε ηλικία 43 ετών. Ο Παύλος Μυροφορίδης αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα με σθένος τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Μυροφορίδης είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής στον Άρη, τον Ηρακλή, τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παράλληλα, υπήρξε παράγοντας και σε άλλες ομάδες, μεταξύ αυτών οι: Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Χανιά.

Την είδηση έκανε γνωστή ο βετεράνος άσος Νίκος Ζαφειρόπουλος, με ανάρτησή του στα social media, όπου ανέφερε: «Αδελφέ μου ηρέμησες. Ξεκουράστηκες. Σου άρεσε αυτή η φωτογραφία, αγαπούσες πολύ την Πάτρα και όλους μας. Ήσουν περήφανος και μάγκας και έτσι θα σε θυμόμαστε. Γιατί ρε φίλε όμως βιάστηκες τόσο πολύ… Απλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Παυλάρα μου. Καλό ταξίδι…».

muroforidis

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή