Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στις Αρχές λόγω ύποπτου αντικειμένου που εντοπίστηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Ταύρου.
Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να ερευνήσουν εάν πρόκειται για κάποια απειλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτης ενημέρωσε τον διευθυντή της τράπεζας για ύποπτο αντικείμενο πίσω από κλιματιστικό , ο οποίος από την πλευρά του ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ, η οποία αποφάσισε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφάλεια των πολιτών μέχρι να ελεγχθεί το αντικείμενο.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Λ. ΠETPOY PAΛΛH KAI Λ. ΠEIPAIΩΣ TA OXHMATA ΔIOXETEYONTAI ΣTHN Λ. ΠETPOY PAΛΛH,
Λ. ΠEIPAIΩΣ KAI ΛAMIAΣ TA OXHMATA ΔIOXETEYONTAI ΣTHN OΔO ΛAMIAΣ,
Λ. KΩNΣTANTINOYΠOΛEΩΣ ΣTO YΨOΣ TOY ΓHΠEΔOY «XAPHΣ ΠAYΛIΔHΣ» ΔEN KINOYNTAI OXHMATA ΠPOΣ THN Λ. ΠEIPAIΩΣ,
Λ. ΠEIPAIΩΣ KAI MAKEΔONIAΣ ΠPOΣ AΘHNA,
Λ. XAMOΣTEPNAΣ ΠPOΣ Λ. ΠEIPAIΩΣ ΣTO YΨOΣ THΣ OΔOY OPEΣTOY TA OXHMATA ΔIOXETEYONTAI ΠPOΣ THN YΠOΓEIA THΣ XAMOΣTEPNAΣ.