Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στις 12:00 το μεσημέρι σήμερα στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στην Σαλαμίνα, όπου φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον ίδιο το σύντροφό της.
Όλοι ήταν εκεί προκειμένου να συνοδέψουν την 43χρονη γυναίκα που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Τα μέλη της οικογένειας της, συγγενείς, φίλοι και γείτονες κατέκλυσαν το εσωτερικό αλλά και τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.
Τραγική φιγούρα η μητέρα της 43χρονης, η οποία παρέστη υποβασταζόμενη από συγγενικά της πρόσωπα. «Γιατί παιδάκι μου, γιατί δεν μου το έλεγες;», μοιρολογούσε η μητέρα της άτυχης Γεωργίας, η οποία ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της που δεν κατάφερε να την προστατεύσει.
Με αφορμή, δε, τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του 71χρονου έκανε λόγο για «τέτοια κοροϊδία, δεν είχαμε τετοια εικόνα, μας ξεγέλασε όλους, ήταν θεατρίνος». «Έχω τρελαθεί από αυτά που κυκλοφορούν ότι είχε χτυπήσει άλλη γυναίκα και ότι είχε παιδιά στην Καβάλα» συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με την ίδια η κόρη της «ήταν κοινωνική, χαμολεγαστή και αθώα για αυτό την πάτησε Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτός ήταν ένα τομάρι. Μπορεί τη μια στιγμή να την ξεγέλαγε με ένα χάδι και την επόμενη να την πλάκωνε στο ξύλο». Όσον αφορά τον εγγονό της η μητέρα της 43χρονης είπε ότι «έχουμε πέσει επάνω του και δεν του έχουμε πει πού είναι η μαμά του. Είναι με ψυχολόγο το παιδί. Είναι και με τον μπαμπά του που τον λατρεύει».