Πύργος: Ποιος είναι ο άνδρας που κυκλοφορούσε με πριόνι και ρόπαλο – Η τραγική ιστορία του

Μοιραστείτε το
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι ένας άνδρας στον Πύργο Ηλείας κυκλοφορεί τις νύχτες με πριόνι και ξύλινο ρόπαλο στο χέρι και κυνηγά περαστικούς.
Πίσω από τον συγκεκριμένο άνδρα, που πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν μανιακό, κρύβεται ένας βασανισμένος άνθρωπος.
Τα έχασε όλα σε μια στιγμη
Ο Θύμιος, όπως είναι το όνομο του, είναι 40 χρονών και μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή.
Σύμφωνα με τo patrisnews.gr το 2008 ενεπλάκη σε τροχαίο από το οποίο καταστράφηκε η άνω γνάθος του.
Αφού έχασε τη δουλειά του αποφάσισε να μετακομίσει στον Πύργο και να ζήσει με το πολύ μικρό επίδομα που λαμβάνει το οποίο μετά βίας αρκεί για να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του.
Το σπίτι του έχει γίνει πολλές φορές στόχος ανεγκέφαλων, οι οποίοι κατά καιρούς προσπάθησαν να του κάνουν την ήδη πολύ δύσκολη ζωή του δυσκολότερη, πετώντας του πέτρες και κροτίδες και κοροϊδεύοντάς τον.
Όπως αναφέρει το patrisnews.gr ο Θύμιος τα τελευταία χρόνια ζει στη σκιά αναζητώντας εγκαταλελειμμένα σπίτια για να μείνει.
Οι άνθρωποι της γειτονιάς τονίζουν ότι τον βλέπουν πολύ σπάνια, ενώ ο ίδιος απασχόλησε πριν κάποια χρόνια τις Αρχές, όταν σε οίκημα στο οποίο στεγαζόταν είχαν βρεθεί κλοπιμαία.
Το μπούλινγκ του «όπλισε» το χέρι;
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ιστότοπου από κατοίκους της περιοχής και από αστυνομικές πηγές, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Θύμιος φαίνεται πως έπεσε για μια ακόμα φορά θύμα μιας τέτοιας επίθεσης, η οποία του όπλισε το χέρι.
Στα βίντεο που κυκλοφόρησε διακρίνεται ένας άνδρας να κρατά αντικείμενο στο χέρι και να έχει εμπλακεί σε ανθρωποκυνηγητό με νεαρούς. Ο ένας από τους νεαρούς φέρεται να κρατά αιχμηρό – πιθανότατα- αντικείμενο.
Πληροφορίες του patrisnews.gr αναφέρουν ότι η Αστυνομία δεν έλαβε κάποια καταγγελία, όμως έχει ξεκινήσει την αναζήτησή του συγκεκριμένου ανθρώπου γιατί από τη μέρα που το θέμα πήρε έκταση, τα ίχνη του έχουν χαθεί και εκφράζονται φόβοι ακόμα για την ίδια του τη ζωή.
Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει»
Οι βλάβες που επέφερε το ατύχημα τον ακολουθούν μέχρι και σήμερα. Ο άτυχος άνδρας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο της Τρίπολης και το ίδιο βράδυ μεταφέρθηκε στο Κ.Α.Τ. που νοσηλεύτηκε για τρεις ολόκληρους μήνες.
Η κατάσταση της υγείας του παραμένει επιβαρυμένη ακόμα και σήμερα. ολόκληρη η άνω γνάθος του είναι κατεστραμμένη, με αποτέλεσμα τόσο για να μιλήσει όσο και να τραφεί να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη, ενώ φοράει και μόνιμα χειρουργική μάσκα.
Ζει μόνος του στον Πύργο και δεν είναι σε θέση να εργαστεί.
«Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει», είχε τονίσει βουρκωμένος και με τρεμάμενη φωνή το 2011 στην ΟΡΤ που είχε προσπαθήσει να αναδείξει το θέμα, ώστε να δοθεί μια λύση.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.