Skip to content

Προθεσμία έλαβε ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη

Αντιμέτωπος με τις ανακριτικές αρχές αναμένεται να βρεθεί αύριο έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε πριν από λίγο ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια βίαζε και εξέδιδε μια γυναίκα με καταγωγή από το Καμερούν.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες στάση που αναμένεται να κρατήσει και αύριο στην ανάκριση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο 40χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε απειλές και σωματική βία, να προέβαινε συστηματικά σε βιασμούς και να εξέδιδε την άτυχη κοπέλα έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες τις καταγγελίες αυτές φέρεται να επιβεβαίωσαν μάλιστα και μάρτυρες οι οποίοι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με την καταγγέλλουσα.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή