Skip to content
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2025

Πλημμύρισε το ΣΕΦ – Τι θα γίνει με τον αγώνα στις 29 Δεκεμβρίου

Η έντονη βροχόπτωση έκανε το ΣΕΦ να πλημμυρίσει και να υποστεί σοβαρές ζημιές. Μεγάλες καταστροφές σε περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού.

Το φαληρικό στάδιο αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός να το συντηρεί θα έμοιαζε εδώ και καιρό με εγκαταλελειμμένο χώρο. Μία ακόμη τρανή απόδειξη το γεγονός πως το ΣΕΦ πλημμύρισε ύστερα από την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών.

Το φαληρικό στάδιο το οποίο ανήκει στην Κυβέρνηση και το συντηρεί οικονομικά η ΚΑΕ Ολυμπιακός υπέστη τεράστιες υλικές ζημιές. Το παρκέ και το Cube που είναι περιουσία του Ολυμπιακού έχουν τεράστιο πρόβλημα. Επίσης έγιναν μεγάλες ζημιές και στο γυμναστήριο της ομάδας με τα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα.

Πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αναβολής της αναμέτρησης με το Λαύριο (29/12) και φυσικά μένει να δούμε το μέγεθος της ζημιάς του παρκέ. Διότι αν αυτό δεν επισκευάζετε πολύ απλά ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να αγωνιστεί.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή